Taçsız Prenses Dizisinde Masal, Sümeyye Aydoğan'ın Çocukluğu mu?

Taçsız Prenses dizisi ilk fragmanı yayınlandı. Yönetmenliğini Volkan Keskin'in yaptığı Taçsız Prenses dizisinde çocuk oyuncu Elif Kurtaran'ın oynadığı Masal karakterinin Sümeyye Aydoğan'ın küçüklüğü mü olduğu sorusu akıllara geldi. Fox Tv'nin yeni dizisi Taçsız Prenses dizisine dair bilgileri araştırdım.

Başrollerini İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Elif Kurtaran, Seda Akman, Mustafa Kırantepe, Feride Çetin, Merve Bulut ve Merve Şen'in rol aldığı Taçsız Prenses dizisi yakında fox tv'de ekrana gelecek. Diziden ilk fragman da geldi.

Genel konusu itibariyle ilgi çekici bulunmadığı sosyal medya kullanıcıları tarafından dile getirilen Taçsız Prenses dizisinde İsmail Hacıoğlu büyük bir güç olacak. Ancak fragman ve ilk karelerden sonra seyircinin aklına önemli bir soru geldi. Fragman'da Sümeyye Aydoğan'ı göremeyenler "Acaba Masal, Sümeyye'nin küçüklüğü olacak" sorusuna yanıt aramaya başladı.

MASAL, SÜMEYYE AYDOĞAN'IN KÜÇÜKLÜĞÜ MÜ?

Sümeyye Aydoğan'ın İsmail Hacıoğlu ile partner olacağının haberi geldikten sonra oyuncunun hayranları Twitter'ı yıkmıştı. Ancak ilk fragmanda yer almaması da hüsrana uğrattı. Taçsız Prenses dizisine dair detayları araştırdı.

Elif Kurtaran'ın oynadığı Masal karakterinin Sümeyye Aydoğan'ın çocukluğu değil. Sümeyye Aydoğan'ın Taçsız Prenses'te oynayacağı karakter başka.

MF Yapım imzalı Taçsız Prenses Fox Tv ekranlarında olacak.

Taçsız Prenses Dizisinde Masal, Sümeyye Aydoğan'ın Çocukluğu mu? ile ilgili etiketler Taçsız Prenses İsmail Hacıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.