Tacizle suçlanan sunucu Okan Karacan ifade verdi

Beşiktaş'ta bulunan bir lokantada çalışan garson kadının sipariş alırken sunucu Okan Karacan tarafından cinsel tacize uğradığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İstanbul Beşiktaş'ta Y.K. adlı bir kadını taciz ettiği öne sürülen Okan Karacan'ın ifadesi alındı.

Beşiktaş'ta bir restoranda çalışan Y.K., bir müşteriden sipariş alırken birisinin kalçasına dokunduğunu ve sonra da yürüyüp gittiğini ileri sürdü. Arkadaşları, taciz eden kişiyi durdurdu. Durdurulan kişinin 44 yaşındaki şovmen, program yapımcısı, radyocu, sunucu, tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Okan Karacan olduğu öğrenildi. Olay yerine polis çağırıldı. Ünlü sunucu gözaltına alındı emniyet müdürlüğüne götürüldü.


''İFTİRA ATILDI''

Sabah Gazetesi'nden Yunus Emre Kavak'ın haberine göre; Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddet Bürosu'nda ifadesi alınan ve emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden Karacan "Oğlumla dışarıdaydık, tanımadığım birileri beni durdurdu. 'Sen bu kadını elledin, para vereceksin' dediler. Bana iftira atan Y.K. adlı kadından davacı ve şikayetçiyim" dedi.

Tacizle suçlanan sunucu Okan Karacan ifade verdi

İfadesinin ardından Karacan serbest bırakıldı. Öte yandan Y.K.'nın iddialarını doğrulayan bir kamera görüntüsüne rastlanmadı. Soruşturma devam ediyor.

 

 

Tacizle suçlanan sunucu Okan Karacan ifade verdi ile ilgili etiketler ifade emniyet Beşiktaş okan karacan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.