Tacizle suçlanan oyuncu Mehmet Çelik'ten ilk açıklama! Görgü tanığı yaşanan o anları anlattı

M.C. adlı genç kız, tatil için gittiği Çeşme'de Mehmet Çelik adlı oyuncu tarafından taciz edildiğini söyledi. O gecenin görgü tanığı H.M. adlı kadın, yaşananları anlattı: "Genç kız denizde saldırıya uğradı, aralarında itişme yaşandı. Çığlık atarak bizden yardım istedi"

M.C. adlı genç kız, tatil yapmak için geçtiğimiz günlerde Çeşme'ye gitti. Geçen pazar da DJ Mahmut Orhan'ın sahne aldığı mekana gitti. Tek başına eğlenen M.C., burada oyuncu M.Ç. ile tanıştı.


M.C. ile M.Ç., gecenin ilerleyen saatlerinde denize girdi. Bir süre sonra kumsalda çığlık sesleri yükseldi. Üzerinde kıyafetleri olmayan genç kız, taciz edildiğini ve çok korktuğunu söyleyip yardım istedi. Çevredekiler genç kıza önce kendi kıyafetlerini verdi, daha sonra da onu hastaneye götürdü. Burada biraz sakinleşen M.C., ardından Alaçatı Polis Merkezi'ne gidip şikayetçi oldu.

 Mehmet Çelik

SAHİLDE OTURUYORDUK

Çeşme'de yaşanan taciz olayının yankıları sürüyor. M.C., adlı genç kız, bir mekanda tanıştığı oyuncu Mehmet Çelik'in kendisini taciz ettiğini belirtip şikayetçi olmuştu. O gecenin görgü tanığı H.M. adlı kadın, GÜNAYDIN'a konuştu.

Mehmet Çelik

H.M., "Arkadaşlarımızla sahilde oturuyorduk. Bir süre sonra çığlık sesleri geldi. Bu adam genç kıza denizde saldırdı, aralarında itişme oldu. Kız sonra denizden çıktı" dedi.


BAŞKA ŞİKAYET DE VAR

H.M., sözlerine şöyle devam etti: "Kız çok korkmuş ve ağlıyordu. Adamın üzerindeki kıyafetleri yırttığını söyledi. Biz de hemen havlu bulup üzerini örttük. M.C., olay sonrası devlet hastanesine, ertesi gün de rapor almak için Dokuz Eylül Üniversitesi'ne gitti. Sonra da savcıya ifade verdi."

Genç kadını taciz eden oyuncu hakkında benzer bir olayla ilgili başka bir şikayetin daha olduğu ortaya çıktı.

Mehmet Çelik


GARİP SAVUNMA

Tacizle suçlanan oyuncu Mehmet Çelik, olayla ilgili sosyal medyadan ilginç bir savunma yaptı: "Hayatım boyunca attığım her adımın bilincinde oldum. Bu tarz şeylerle çok karşılaştım. Birçok oyuncu arkadaşım da bu durumdan mustarip. Kedi yetişemediği ciğere mundar dermiş misali…"

Sabah / Evren Abdullahoğlu

Tacizle suçlanan oyuncu Mehmet Çelik'ten ilk açıklama! Görgü tanığı yaşanan o anları anlattı ile ilgili etiketler Taciz Çeşme mehmet çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.