Tacizle suçlanan CHP'li hakim karşısında

Bir kadına restoranda cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan CHP eski Maltepe İlçe Başkan Yardımcısı U.K. hakim karlısına çıktı. 24 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenen U.K. o gece restoranda yaşananları anlattı. Kendisinden şikayetçi olan kadının yüzünde bardak kırdığını belirten U.K. daha sonra sarıldıklarını söyledi.

Maltepe'deki bir restoranda 23 yaşındaki kadına cinsel saldırıda bulunduğu öne sürülen ve bu suçlama nedeniyle tutuklanan CHP'li Maltepe eski İlçe Başkan Yardımcısı U.K. hakim karşısına çıktı.

'Nitelikli cinsel saldırı', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve tehdis suçlarından yargılanan,  15 yıl 6 aydan, 24 yıl 6 aya kadar hapsi istenen U.K. ifadesinde genç kadını suçladı.

Anadolu 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) yöntemiyle katılan U.K.'nin yanı sıra müşteki Z.Y. ile taraf avukatları da hazır bulundu.

Kimlik tespitinin ardından savunmasına geçilen U.K., müşteki Z.Y.'yi birlikte çalıştıkları kafaden tanıdığını söyledi. Olay günü de o kafeden alacağı bulunduğu için kafeye gittiğini belirten U.K., Z.Y. ile orada karşılaştığını söyledi.

"BANA DA SERT BİR DİLLE TEPKİ VERMEYE BAŞLADI" 

 Olayın gerçekleştiği gün arkadaşı Ö.F.K ile sözleştiğini birlikte oturup muhabbet edeceğini söyleyen U.K. Akşam da Z.Y. ile kafeden birlikte çıkarak olayın gerçekleştiği kafeye gittiğini söyledi. Kafe önnde Ö.F.K'nın kendilerini beklediğini kaydeden U.K. üç kişi oturup sohbet edip alkol almaya başladıklarını anlattı.

Yaklaşık bir saat sonra arkadaşı Ö.F.K'nın işi olduğu için gittiğini Z.Y. ile baş başa kaldıktan sonra bir buçuk saate yakın oturup sohbet ettiklerini söyleyen U.K "Ö.F.K ile Z.Y. sevgili oldukları için bu konuda konuştuk. Ancak Ö.F.K. kalktıktan sonra Z.Y. daha hızlı alkol almaya başladı. Duygu değişimleri yaşamaya başladı. Bana da sert bir dille tepki vermeye başladı." dedi.

"YÜZÜM KANDAN GÖRÜNMÜYORDU"

Kendisinin Z.Y'yi sakinleştirmeye çalıştığını iddia eden sanık U.K., savunmasını şöyle sürdürdü:

"Masada duran bardağı kafamda patlattı. Ben kalkıp o sinirle boynundan veya saçından tutup lavaboya götürdüğümde yüzüm kandan görünmüyordu. Z.Y. çığlık atıyordu"

"KAFAMDA BARDAK PATLATTI, SONRA SAKİNLEŞİP BİRBİRİMİZE SARILDIK"

Kendisinin de sinirlendiğini, 'Sen niye bardağı yüzümde patlattın' diyerek Z.Y'ye vurmaya başladığını belirten U.K. tokat ve yumruk attıktan sonra birlikte karakola gitmeyi ve birbirlerinden şikayetçi olmayı talep ettiğini söyledi.

Sanık U.K. sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu sırada Z.Y. beni sakinleştirmeye çalıştı. Elimi yüzümü yıkamaya yardımcı oldu. Biraz daha sakinleşmiştim. Sonra masaların üzerini topladık. Sakinleşmeye çalıştık. Birbirimize sarıldık. Sakinleştikten sonra çıkmaya karar verdik. Ben kesinlikle Z.Y'yi orada zorla tutmadım."

Tacizle suçlanan CHP'li hakim karşısında ile ilgili etiketler CHP Taciz Maltepe mahkeme restoran savunma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.