Tacize karşı çıkan Barış Yarkadaş'a veto

Partisindeki tecavüz ve taciz olaylarına en sert tepkiyi gösteren isimlerden olan CHP'li eski milletvekili Barış Yarkadaş'ın Halk TV'deki programı yayından kaldırıldı. Yarkadaş, programının reyting şampiyonu olduğunu belirterek sitemli bir mesaj paylaştı.

CHP'li yöneticilerinin karıştığı taciz ve tecavüz iddialarıyla ilgili sert eleştirilerde bulunan eski milletvekili Barış Yarkadaş sosyal medya hesabından tüm gerçekleri tek tek açıklamıştı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun bu olayları örtbas ettiğini öne süren Yarkadaş, Kaftancıoğlu tarafından 'şov yapmakla' suçlanmıştı.

Tüm bu yaşananların ardından CHP'li belediyeler tarafından fonlanan Halk TV'den dikkat çeken bir adım geldi.

 PROGRAM ANİDEN KALDIRILDI

Kanal, Yarkadaş'ın sunduğu Şimdiki Zaman isimli programı yayından kaldırma kararı aldı. Programının reyting şampiyonu olduğunu belirten Yarkadaş, sosyal medya hesabından sitemli bir paylaşımda bulundu.

"Yaklaşık 10 yıldır programlarına konuk olduğum HALK TV ile yollarımız 4. kez ayrıldı. Salı geceleri katıldığım reyting şampiyonu Şimdiki Zaman yayından kaldırıldı." diyen Yarkadaş, paylaşımının devamında şunları söyledi:

"HALK TV yönetimine ve programa katkı sunan tüm emekçilere bugüne kadar gösterdikleri dayanışma için teşekkür ederim."

Tacize karşı çıkan Barış Yarkadaş'a veto

Tacize karşı çıkan Barış Yarkadaş'a veto ile ilgili etiketler CHP Barış Yarkadaş Canan Kaftancıoğlu Taciz Tecavüz Halk TV
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.