Tacizcisinin yakasından tutup kafa atmıştı... İşte Canan Tuğaner hakkında merak edilenler!

Televizyon sunucusu Canan Tuğaner, Büyükada'da sahil kenarında bikinili haldeyken cep telefonuyla görüntülerini çeken İranlı bir kişiyle tartıştı. İranlı şüpheli ile Tuğaner arasında başlayan tartışma arbedeye dönüştü. Bu sırada Tuğaner'in alnı yarıldı; şüpheli gözaltına alındı.

Televizyon sunucusu Canan Tuğaner, Büyükada'da sahil kenarında bikinili haldeyken cep telefonuyla görüntülerini çeken İranlı bir kişiyle tartıştı. İranlı şüpheli ile Tuğaner arasında başlayan tartışma arbedeye dönüştü. Bu sırada Tuğaner'in alnı yarıldı; şüpheli gözaltına alındı.

Büyükada'daki olay saat 16.00 sıralarında meydana geldi. 36 yaşındaki Sunucu Canan Tuğaner, arkadaşıyla birlikte günübirlik Büyükada'ya gitti. Tuğaner burada denize girip serinledi. Bir süre sonra Canan Tuğaner denizden çıkıp sahilde cep telefonuyla görüşmeye başladı. Bikinili olan Tuğaner bu sırada bir kişinin cep telefonuyla kendini görüntülediğini fark etti.

Tuğaner, görüntüyü çeken kişinin yanına gidip ona tepki gösterdi. Canan Tuğaner ile İran uyruklu B.J. arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında Canan Tuğaner'in alnı yarıldı. Olaydan sonra şüpheli gözaltına alındı. İranlı şüphelinin cep telefonundan Tuğaner'in sahilde bikiniyle yürürken çekilen görüntüleri çıktı. Canan Tuğaner hastaneden darp raporu alıp B.J. hakkında şikayette bulundu.

ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİNİ İHLALDEN TUTUKLANDI

Tuğaner’in şikayette bulunması cep telefonu kamerasıyla çekim yapan kişi gözaltına alındı. Bakhtiar J. adlı İranlı turistin cep telefonunda Tuğaner’in görüntüleri çıktı. Emniyet’teki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevkedilin İranlı turist, “özel hayatın gizliliğini ihlal” suçlamasıyla tutuklandı.

canan_tuAaner
CANAN TUĞANER KİMDİR?

Canan Tuğaner, Büyükada'da başına gelenler nedeniyle son günlerde en çok merak edilen isimlerden biri oldu. Bikinili fotoğraflarını çeken İranlı bir kişi ile tartışan ve darp edilen Canan Tuğaner, yaşadıklarını bir kez de Renkli Sayfalar programında anlattı. Peki, Canan Tuğaner kimdir, kaç yaşında?

Canan Tuğaner, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden oldu. 36 yaşındaki Canan Tuğaner, Büyükada'da sahil kenarında bikinili haldeyken cep telefonuyla görüntülerini çeken İranlıya kafa attı, ünlü sunucunun alnı yarıldı. Haberin medyada geniş yer bulması ardından ‘Canan Tuğaner kimdir?’ soruları sıklaştı. İşte hakkında bilinmeyenler!

Canan Tuğaner, Ankara'da yaşayan bir ailenin 3. çocuğu olarak dünyaya geldi. İlköğrenimini Çankaya’da bulunan Rauf Orbay ilkokulu ve Tınaztepe lisesinde tamamladı. Okul yıllarında başlayan tiyatroya olan merakı yıllar geçtikçe perçinlenerek kalbinde yer etti. 2002 yılında AST’nin açtığı sınavları kazanıp tiyatro eğitimine burada başladı ve devamında Yeditepe Üniversitesi’nde tiyatro bölüm öğrencisi olarak tiyatro eğitimini sürdürdü.Onu ekranda Türkiye’nin Yıldızları finalisti olarak daha sonra ‘En İyi Arkadaşım, İnadım İnat, Davetsiz Misafir, El Gibi, Vazgeç Gönlüm dizilerinde takip ettik. Dizi oyunculuğuna bir süre ara veren Canan Tuğaner televizyon programlarından gelen teklifleri değerlendirerek programcılığa başladı, Bu dönemde TRT ‘de uzun süre Her Yerde Müzik programını hazırladı ve sundu, ardından bir gece eğlence programı olan Gece Mavisi’ ni hazırlayıp Sunuculuğunu yaptı…

Tacizcisinin yakasından tutup kafa atmıştı... İşte Canan Tuğaner hakkında merak edilenler! ile ilgili etiketler Taciz Büyükada İranlı görüntü canan tuğaner bikinili canan tuğaner kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.