Tacizciden 'Pes' dedirten savunma

Bursa'da ATM'den para çeken kadının yanına giderek taciz edip parasını gasbetmeye çalıştığı öne sürülen adam, daha sonra kendisine müdahale eden polise kafa attı. Gözaltına alınan 42 yaşındaki U.I., "Psikolojik sorunlarım var. Polis kolumu tuttuğu için sinirlendim ve o yüzden kafa attım" dedi.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında, merkez Osmangazi ilçesindeki Kent Meydanı’nda meydana geldi. ATM’den para çeken N.A. adlı kadının yanına gelen U.I., iddiaya göre, önce taciz etti ardından 2 bin lirasını gasbetmeye çalıştı.

Parayı vermemek için direnen N.A.'nın bağrışlarını, bölgede devriye gezen polis ekipleri duydu. Ekipler, hemen U.I.'ya müdahale etti. Bu sırada U.I., polis memuruna kafa atarak, kaçmaya çalıştı. Bölgeye gelen takviye ekiplerin müdahalesiyle U.I., ters kelepçe uygulanarak, gözaltına alındı. Saldırganın yaraladığı polis memuru, sağlık görevlilerince ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. U.I. ise emniyete götürüldü.

POLİSE SİNİRLENDİĞİ İÇİN KAFA ATMIŞ

U.I., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. U.I.’nın, emniyette verdiği ifadede, "Psikolojik sorunlarım var, bu yüzden tedavi görüyorum. Doktor en son ilaç verdi ama ben o ilaçları kullanmadım. Kimseyi taciz etmek istemedim. Yolda hızlı hızlı yürürken kadına çarptım. Taciz etmek gibi bir niyetim yoktu. Ben ne olduğunu anlamadım. Polis memuru da 2 defa kolumu tutunca sinirlenip kafa attım. Böyle olsun istemedim, pişmanım” dediği öğrenildi.

DHA

Tacizciden 'Pes' dedirten savunma ile ilgili etiketler polis Bursa taciz Gasp Osmangazi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.