Tacizci krizinde polisten tomalı önlem!

İstanbul'da, 13 yaşındaki 2 kız çocuğuna tacizde bulunduğu öğrenilen Suriyeli şahıs ile mahalle sakinleri arasında gerginlik yaşandı. Çıkan kavgada 3 kişi yaralanırken polis toma ile önlem aldı.

İstanbul Arnavutköy'de, Suriyeli bir kişinin 2 kız çocuğuna taciz iddiası gerginliğe neden oldu. Mahallede çıkan kavgada 3 kişi yaralanırken polis, TOMA ile önlem aldı.

13 YAŞINDAKİ 2 KIZ ÇOCUĞU TACİZ EDİLDİ

İslambey Mahallesi'nde dün akşam saat 22.00 sıralarında yaşanan olayda, iddiaya göre 13 yaşındaki 2 kız çocuğu bir kaç gün önce Çelikbilek Sokak'ta bulunan bir binanın içinde bir kişi tarafından taciz edildi. Mahalle sakinleri ortadan kaybolan bu kişiyi dün akşam sokaktan geçerken görünce yakalamak istedi.

Tacizci krizinde polisten tomalı önlem!

SURİYELİ OLDUĞU ÖĞRENİLEN KİŞİ İLE MAHALLELİ ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Suriyeli olduğu öğrenilen bu kişiyle mahalle sakinleri arasında kavga çıktı. Şüphelinin arkadaşları da karışınca kavga büyüdü. Kavgada mahalle sakinlerinden 3'ü yaralandı.

POLİS TOMA İLE ÖNLEM ALDI

Gerginliğin artması üzerine olay yerine çok sayıda polis sevkedildi. Polis, TOMA ile mahallede önlem aldı.

TACİZ ŞÜPHELİSİ GÖZALTINA ALINDI

Polis olayla ilgili taciz şüphelisini gözaltına aldı. Yaralılar Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Tacizci krizinde polisten tomalı önlem! - Resim : 2

"İLLA İNSANLARIN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR"

Tacize uğradığı iddia edilen küçük kızlardan N.K.'nın babası İ.K. "Devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Bir el atılması gerekiyor, illa insanların ölmesi mi gerekiyor" dedi.

Tacizci krizinde polisten tomalı önlem! ile ilgili etiketler Arnavutköy Suriyeli tacizci linç toma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.