Tacizci adamdan kadın marketçiye dayak

Muğla'nın Milas ilçesinde market işleten Elif Gültekin, kendisine sözlü tacizde bulunan Kürşat Z.'yi marketten çıkarmak istedi. Bu duruma sinirlenen Kürşat Z., Gültekin'e tekme ve yumruklarla saldırdı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay Milas ilçesinde meydana geldi. Geçen oazar günü Kürşat Z. isimli kişi, yarı çıplak bir şekilde alışveriş yapmak için markete geldi. Market sahibi Elif Gültekin’den iki bira ve sigara isteyen Kürşat Z., daha sonra kadına sözlü tacizde bulundu.

Sözlü tacizin ardından market işletmecisi kadın tacizciyi iş yerinden çıkarmak istedi. Aldığı olumsuz yanıt sonrası bir anda öfkelenen Kürşat Z., iş yeri sahibini darp etmeye başladı.

YERE DÜŞTÜKTEN SONRA ENGEL OLAMADI

Güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedilen görüntüde, teleskop copuyla tacizcisine karşı koymaya çalışan Elif Gültekin yere düştükten sonra şahsın saldırısına engel olamadı. Arka arkaya yumruklarla şiddetini arttıran şahıs, hiçbir olmamış gibi iş yerinden ayrıldı.

Tacizci adamdan kadın marketçiye dayak

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Elif Gültekin’in sağ gözünün altında yırtık oluştuğu belirlenirken, kulağının arkasına ise 5 dikiş atıldı.

Polis ekiplerince olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Tacizci adamdan kadın marketçiye dayak ile ilgili etiketler Muğla market dayak video

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.