Taciz şüphelisine beyzbol sopasıyla işkence!

Hatay'da 16 yaşındaki genci 14 yaşındaki kız çocuğunu taciz etmekle suçlayan 3 kişinin yaptığı işkence ortaya çıktı. Ellerinde beyzbol sopası olan kişiler tacizle suçladıkları gence yaptıkları işkenceyi sosyal medyadan paylaştılar...

Hatay'ın Antakya ilçesinde henüz kimliği saptanamayan 16 yaşlarındaki bir genci görüntüdeki konuşmalardan iş yeri olduğu anlaşılan bir odaya götüren 3 şüpheli, 14 yaşındaki kızı neden öptüğünü sorup ardından darp etmeye başlıyor.

Cep telefonu ile kaydedilen olayın görüntülerinde, saldırganlardan biri cep telefonundan fotoğraf gösterdiği genci cezalandıracağını söylüyor.

Yanındaki arkadaşlarından aldığı sopayla gencin ellerine vurmaya başlayan o kişi, "Bakalım artık hangi ellerle hangi kızlara böyle yapacaksınız. Namus düşmanları" dediği duyuluyor.

Taciz şüphelisine beyzbol sopasıyla işkence!

Elinde platin olduğunu söyleyen gence bir süre vurmaya devam eden saldırganın yanındaki ulunan bir başka kişi de küfür ederek genci yumrukluyor.

Koltuğa oturtup ayağını kaldırttıkları genci falakaya yatıran şüpheliler, uzun süre darp etmeyi sürdürüyor.

Görüntülerde saldırganlardan birinin, "Kırma ayağını, kafasını kırma, dükkanımızı kan etme kardeş" diye seslendiği duyuluyor.

Sosyal medyada paylaşılan işkence görüntüleri büyük tepki topladı.

Taciz şüphelisine beyzbol sopasıyla işkence! ile ilgili etiketler Hatay taciz Sosyal Medya İşkence beyzbol sopası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.