Taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Edis ve Gazapizm konserinde tekme ve yumruklar havada uçuştu

Bursa’da binlerce kişinin katıldığı, Gazapizm ve Edis'in sahne aldığı müzik festivalinde taciz iddiası ortalığı karıştırdı. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgayı bazı gençler spikerlik yaparak izledi.

Edis ve Gazapizm önceki gece Bursa’da konser verdi. Binlerce kişinin katıldığı müzik festivalinde ünlü şarkıcı Edis ve Gazapizm konserini izlemeye gelen izleyicilerin arasında 'yan bakma' ve 'taciz' iddiası üzerine kavga çıktı.

Kavgayı ayırmak yerine boks maçı anlatır gibi spikerlik yaptılar

 

KAVGAYI BOKS MAÇI ANLATIR GİBİ ANLATTILAR

Tekme ve yumrukların konuştuğu kavgayı güvenlik önlemeye çalışırken, bazı vatandaşlar ayırmak yerine boks maçı anlatır gibi spikerlik yaptı. Konser alanındaki kavga alışveriş merkezinin otoparkında da devam etti.

O anlar çevredekilerin amatör kameralarına saniye saniye yansırken, polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.


BURSA'DA EDİS VE GAZAPİZM RÜZGARI

Sahneye çıktığı ilk andan itibaren şovları, sahne kostümü ve enerjisi ile seyircisine benzersiz bir atmosfer oluşturan Edis, en beğenilen şarkılarından "Arıyorum" ile konserine başladı. Edis dans ekibi ile birlikte sergiledikleri dans performansı ve sahne şovlarıyla Bursalıları büyüledi.

Kavgayı ayırmak yerine boks maçı anlatır gibi spikerlik yaptılar

Kısa bir aranın ardından gençlerin yakından takip ettiği ve ülkemizin en sevilen rap müziği sanatçılarından Gazapizm, konserine beğenilen şarkısı ‘İzaf'ı sahneye yerleştirilen bir kafesin içerisinde seslendirerek etkileyici bir performans ile başladı. Gazapizm, festivali izlemeye gelen tüm seyircisine teşekkür ettikten sonra "Ölüler Dirilerden Çalacak", "Dünya Bu", "Heyecanı Yok" gibi popüler eserlerini on binlerce müzikseverle tek bir ağızdan seslendirdi.

Kavgayı ayırmak yerine boks maçı anlatır gibi spikerlik yaptılar

Taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Edis ve Gazapizm konserinde tekme ve yumruklar havada uçuştu ile ilgili etiketler Edis Konser Kavga Bursa gazapizm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.