Taciz iddiası kazayla bitti! Öfkeli kocadan kaçarken 2 buçuk yaşındaki çocuğu ezdi

Zonguldak'ta eşine tacizde bulunduğunu iddia eden kişi ile sürücü arasında arbede yaşandı. Kavgadan kaçan sürücü 2 buçuk yaşındaki çocuğa çarptı. Sürücü öfkeli kocanın gazabından kurtulamadı.

Akılalmaz olaylar zinciri Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana geldi. Ereğli'ye bağlı Kavaklık Mahallesi Çayır Sokak’ta, 67 ABG 504 plakalı otomobilin sürücüsü E.A., O.K.’nın eşine sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine O.K. ile arasında tartışma başladı.

Tartışma kısa süreli kavgaya dönerken olay yerinden kaçan E.A., 2 buçuk yaşındaki Y.C.D.’ye çarptı. Kazayı görenler 112 Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. Kazanın yaşandığı sokağa gelen sağlık ekipleri Y.C.D’yi ambulansa alarak Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

O.K ise 67 ABZ 636 plakalı otomobiline binerek olay yerinden kaçan aracı takip etti. Bir süre trafikte aracı sıkıştıran O.K., takip ettiği otomobilin durması ile birlikte eline geçirdiği tuğla ile aracın camlarını patlattı. Otomobili parçalayan O.K., iddiaya göre E.A.’ya saldırdı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. E.A. darp raporu almak üzere Kdz. Ereğli Devlet Hastanesine gitti. Olay yerine gelen polis ekipleri O.K.’dan olayla ilgili bilgi aldı. O.K., E.A.’nın eşine sarkıntılık ettiğini iddia etti, kaçarken de yeğeni olan Y.C.D.’ye çarptığını söyledi.

Hurdaya dönen otomobil ise olay yerine çağrılan çekici yardımıyla ile yoldan kaldırıldı. O.K., ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Taciz iddiası kazayla bitti! Öfkeli kocadan kaçarken 2 buçuk yaşındaki çocuğu ezdi ile ilgili etiketler Zonguldak kaza taciz iddiası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.