Tabutu gören telefona sarıldı

Sivas'ta esrarengiz bir olay yaşandı. 4 Eylül Mahallesi'nde yaşayanlar bir apartmanın önüne bırakılmış tabut gördü. Bunun üzerine telefonuna sarılan vatandaşlar polise tabutu bildirdi. Olay yerine gelen polisler tabutun boş olduğunu belirledi. Şaşkınlık yaratan olay cenaze aracının olay yerine gelmesi ile çözüldü.

Edinilen bilgiye göre ilginç olay akşam saatlerinde Sivas 4 Eylül mahallesi 1’inci sokakta yaşandı. 

Sokak üzerinde bulunan bir apartmanın önünde tabut gören vatandaşlar telefonla durumu polis ekiplerine bildirdi. Vatandaşların panik içerisinde yaptığı ihbarlar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. 

Tabutu gören telefona sarıldı

Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemeleri sonucunda tabutun boş olduğu belirlendi.

Esrarengiz olayın sebebi ise cenaze aracı şoförünün olay yerine gelmesi ile çözüldü.

Tabutu gören telefona sarıldı - Resim : 2

4 Eylül mahallesinde yaşadığı belirtilen cenaze aracı şoförünün acilen havaalanına gitmesi gerektiği bu nedenle de tabutu mecburen yaşadığı apartmanın kapısının önüne koyduğu anlaşıldı.

Tabutu gören telefona sarıldı ile ilgili etiketler Sivas cenaze tabut

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.