'Tabut dansı' videosunun NFT'si rekor fiyata satıldı

Omuzlarında tabut taşırken yaptıkları ilginç dansla, neredeyse her konuyla bağdaştırılan ve sayısız paylaşıma konu olan tabut videosu NFT’ye dönüştürüldü ve ve Foundation’da açık artırmaya sunuldu. Açık arttırma başladıktan kısa bir süre sonra NFT, rekor fiyata satıldı.

Söz konusu video, içinde yer alan Benjamin Aidoo ve videoyu YouTube’a yükleyen Matthew ‘DigiNeko’ Odrick’in çalışmalarıyla NFT’ye dönüştürüldü ve Foundation’da açık artırmaya sunuldu.

GELİRİN YÜZDE 50'Sİ UKRAYNA'DAKİ SAVAŞ MAĞDURLARINA BAĞIŞLANACAK

Videonun NFT’sinden elde edilecek gelirin yüzde 50’sinin ise Ukrayna’daki savaş mağdurlarına destek olmak amacıyla bağışlanacağı açıklandı. Açık artırma başladıktan kısa bir süre sonra da ilk satışı gerçekleşti ve bir kişi 327 ETH (yaklaşık 1 milyon dolar) ödeyerek NFT’yi satın aldı.

'Tabut dansı' videosunun NFT'si rekor fiyata satıldı ile ilgili etiketler tabut dansı NFT
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.