TAB Gıda büyümeye devam ediyor!

Türkiye hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda, ekonomide yaşanan dalgalanmalara rağmen bu yılın ilk yarısında da çift haneli büyümesini sürdürerek cirosunu yüzde 30 civarında artırdı.

Türkiye’de hızlı servis restoran sektörünün lideri olan TAB Gıda, 2018 yılının ilk yarısında tüm kanallar cirosunu yüzde 30 civarı arttırırken müşteri trafiği, şube sayısı ve satışlarında da ciddi bir artış kaydetti. 

2017 yılını yaklaşık yüzde 25’lik bir büyüme ile kapatan Türkiye hızlı servis restoran sektörünün lideri TAB Gıda, franchise yatırımcılarına sunduğu cazip fırsatlar, gıda işletmeciliği konusundaki tüm ihtiyaçları kendi bünyesinde çözebilen benzersiz ekosistemi ve güçlü insan kaynağı ile güçlenmeye devam ediyor.

TAB Gıda’nın 2018’in ilk yarısındaki güçlü büyüme performansı hakkında açıklamalarda bulunan TAB Gıda Genel Müdürü Caner Dikici, bu başarının bir tesadüf olmadığını dile getirerek TAB Gıda’ya bugüne kadar yaptıkları yatırımın karşılığını aldıkları söyledi.

Dikici sözlerini şöyle sürdürdü: “Burger King®, Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® gibi dört global, Usta Dönerci® ve Döner Stop® ile de iki ulusal olmak üzere toplam altı markamız ile hem iş modelimiz hem de gösterdiğimiz performans ile sadece Türkiye’de değil dünyada da örnek alınan ve yakından takip edilen bir şirketiz. Burger King®’in dünyadaki en büyük işletmesiyiz. Bugün Türkiye genelinde 1100’ü aşkın restoranımız, 20 bini aşkın, çalışanımız bulunuyor. 2018’in ilk yarısında ekonomide yaşanan dalgalanmalara rağmen çift haneli büyüme rakamlarını devam ettirerek ciromuzu yüzde 30 civarında arttırdık. Ciromuza katkı anlamında Burger King® sürükleyici gücümüz olurken Sbarro®, Popeyes® ve Arby’s® gibi global markalarımız yeni şubeleriyle büyümemize ivme kazandırmaya devam etti. Kendi yarattığımız markamız Usta Dönerci® ve bir süre önce bünyemize kattığımız Döner Stop® ise özel konseptleri ve yenilikçi menüleri ile tüketicilerin ilgisini çekmeyi sürdürüyor. 23 yılı aşkın süredir müşterilerimizin beğenisi, memnuniyeti ve her şeyden öte gönlünü kazanmış bir şirket olarak Türkiye’de hızlı servis restoran sektörünün lideri olmayı başardık. Bu başarımıza geleceğe taşımak için her zaman olduğu gibi bu yılın ikinci yarısında daha çok çalışacağız”

TAB Gıda büyümeye devam ediyor! ile ilgili etiketler Gıda TAB Gıda yiyecek ciro büyüyor
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.