T3 Vakfı açtığı iftira davasını kazandı: Tazminatla, iletişim fakültesi öğrencilerine burs verecek

Mütevelli Heyeti Başkanlığını Selçuk Bayraktar'ın yaptığı T3 Vakfı, İBB'den yardım aldığı yönünde çıkan haberlere yönelik açtığı tazminat davasını kazandı. Vakıf, kazandığı tazminatı iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak verecek.


T3Vakfı, İBB’den yardım aldığı ile ilgili yapılan haberlere ve açıklamalara açtığı iftira davasını kazandığını açıkladı. Vakfın Twitter hesabından yapılan açıkalamada mahkeme kararınca alacakları 30 bin liralık tazminat İletişim Fakültesi öğrencilerine burs olarak verilecek.

T3 Vakfı, "Bir iftira daha hukuktan döndü" başlığı ile yayınladığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Vakfımıza yönelik İBB'den yardım aldığımıza dair iftiralar hakkında açtığımız tazminat davalarından biri daha sonuçlandı. Bölge Adliye Mahkemesinin kesinleşmiş mahkeme kararına göre vakfımıza ödenecek 30 bin lira tazminatı, daha önce açıkladığımız gibi, mesleğini ahlakla icra eden, kimseye iftira atmayan gazeteciler yetiştirmesi ümidiyle iletişim fakültesi öğrencilerine burs olarak vereceğiz."

T3 Vakfı açtığı iftira davasını kazandı: Tazminatla, iletişim fakültesi öğrencilerine burs verecek ile ilgili etiketler İBB dava mahkeme Haber t3 vakfı tazminat yardım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.