T24'ün ikinci yalan haberi patladı!

Geçtiğimiz günlerde Katarlı öğrencilerin Türkiye'de sınavsız tıp eğitimi alabileceğini iddia ederek tepkileri üzerine çeken ve ardından özür dileyen T24 haber sitesi bir kez daha baltayı taşa vurdu. Bu kez de "Türk Hava Yolları'nda 2 bin 500 kokpit ve kabin çalışanının iş akdine son verildi" iddiasında bulunan siteye Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'den yanıt geldi. Ekşi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Yalandır' ifadesiyle çıkan haberlere tepki gösterdi.

Katarlı öğrencilerin Türkiye'de sınavsız tıp eğitimi alabileceğini iddia eden ve başta sınava girecek olan öğrenciler olmak üzere pek çok vatandaşın tepkisine neden olan T24 haber sitesi yine baltayı taşa vurdu.

Yoğun tepki üzerine 'Katarlı öğrencilere sınavsız tıp' haberi için özür dilemek zorunda kalan T24, bu kez de Türk Hava Yolları tarafından 2 bin 500 kokpit ve kabin çalışanının işine son verildiğini iddia etti.

BİLAL EKŞİ'DEN YANIT GELDİ: YALANDIR

T24 haber sitesinin bu haberine Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi'den yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından söz konusu habere ilişkin açıklamada bulunan Ekşi, büyük harflerle 3 kez "YALANDIR" diye yazarak çıkan haberlere tepki gösterdi.

Söz konusu haberin doğruyu yansıtmadığının ortaya çıkmasının üzerine T24, bu haberi de yayından kaldırdı.

T24'ün ikinci yalan haberi patladı! ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları Bilal Ekşi T24 haber sitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.