Swiatek-Pliskova finali ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İtalya Açık'ta tek kadınlar finalinin adı belli oldu; Iga Swiatek-Karolina Pliskova... Geçen sezon Roland Garros'ta şampiyon olan 19 yaşındaki Polonyalı raket Swiatek, çeyrek finalde Elina Svitolina, yarı finalde ise Cory Gauff'u mağlup ederek adını finale yazdırdı. Peki, Swiatek-Pliskova finali ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

İtalya Açık'ta tek kadınlar finalinin adı belli oldu; Iga Swiatek-Karolina Pliskova... Geçen sezon Roland Garros'ta şampiyon olan 19 yaşındaki Polonyalı raket Swiatek, çeyrek finalde Elina Svitolina, yarı finalde ise Cory Gauff'u mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Tenisi kadar güzelliğiyle de dikkat çeken dünya 15 numarası Swiatek, bugün 2 kez korta çıktı. Dün oynanması gereken ancak yağmur engeli nedeniyle bugüne sarkan maçta Roma'da 2 şampiyonluğu bulunan Ukraynalı Svitolina'yı 6-2 ve 7-5'le geçen yıldız isim, yarı finalde de ABD'nin yeni harika çocuğu Gauff'u 2 sette geçti.

Toprak kort sezonuna iyi başlayamayan Iga Swiatek, Madrid'de 3. turda dünya 1 numarası Asleigh Barty'ye elenmişti.

SWİATEK-PLİSKOVA FİNALİ NE ZAMAN? SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Yarın TSİ 16.00 civarında oynanacak Swiatek-Pliskova finali beIN Sports MAX 1 HD'den canlı yayınlanacak.

2019'da Roma'da şampiyonluk yaşayan, geçen sene ise finalde Simona Halep'e kaybeden Çek raket Karolina Pliskova ise üst üste 3. kez İtalya Açık finaline adını yazdırdı. Yarı finalde Petra Martic'i 3 sette geçen 29 yaşındaki solak raket, toprak kortta bir şampiyonluk daha yaşamak istiyor.

Swiatek-Pliskova finali ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Tenis Roma Iga Swiatek Karolina Pliskova İtalya Açık
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.