Süvari Babalar Günü kampanyası 2019! Babalar Günü hediyeleri!

Süvari Babalar Günü kampanyası 2019! Her sene olduğu gibi Babalar Günü bu yılda haziran ayının 3. pazarı kutlanacak. Babalar Günü'ne kısa bir süre kala markalara çeşitli kampanyalar hazırlıyorlar. Süvari'de Babalar Günü'ne kayıtsız kalmadı. İşte Süvari Babalar Günü kampanyası 2019! Detaylar haberimizde...

Süvari Babalar Günü kampanyası 2019! Babalar Günü'ne az bir zaman kala evlatlar babalarına hediyeler araştırmaya başladılar. Birçok marka Babalar Günü kampanyaları hazırladı. Süvari'nin Babalar Günü kampanyasında neler olduğu merak konusu. İşte Süvari Babalar Günü kampanyası 2019! Merak edilen detaylar haberimizde...

Süvari Babalar Günü kampanyası 2019! Babalar Günü hediyeleri!

SÜVARİ HAKKINDA

Üç tekerlekli ahşap bir arabayla başladığı yolculuğuna, 1967 yılında Hazır Giyim toptancılığı ile devam eden Süvari, 1997 yılından itibaren önemli perakende markalarından biri olarak devam etmektedir.

"Hayata Karış" felsefesi ile, dünyanın her yerindeki hedef kitlesine, rutinin içinde kaybolmama, hayatı yaşarken sevdiklerine, sevdiği şeylere, yeni deneyimlere, değişime, heyecana ve mutluluğa zaman ayırma mesajı veren Süvari, kendisini iyi ve mutlu eden müşterileri ile birlikte birçok sosyal sorumluluk projesine imza atmaktadır.

Süvari Babalar Günü kampanyası 2019! Babalar Günü hediyeleri! - Resim : 2

Süvari, 1997 yılında başladığı yurt içi mağazacılığı ile birlikte, aynı yıl yurt dışı mağazacılığa da adım atmıştır.

Erkeklerin günlük ve iş hayatında, özel davetlerde şıklığını tamamlamayı vaad eden Süvari, 9 ülkede 160'dan fazla mağazasıyla kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri tüketicisi ile buluşturmaktadır.

Süvari’nin marka yolculuğu yurt içinde emin adımlarla devam ederken, yurt dışında bulunduğu ülkelerde ve yeni pazarlarda her geçen gün global anlamda büyümeye devam etmektedir.

Süvari Babalar Günü kampanyası 2019! Babalar Günü hediyeleri! - Resim : 3

BABALAR GÜNÜ NASIL ORTAYA ÇIKTI?

Bir Amerikan İç Savaşı gazisinin kızı olan Sonora Smart Dodd, Anneler Günü gibi babaların da bir günü olması gerektiğini düşünmekteydi. Dodd'un babası annelerinin yokluğunda altı çocuğunu tek başına büyütmüştü. Babasının doğum günü olan 5 Haziran'ın Babalar Günü ilan edilmesi için çalışmalara başlamış ama bu çalışmalar o tarihe yetişemeyerek kutlamalar haziran ayının üçüncü pazar gününe ertelenmiştir.

Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910'da Washington'un Spokane şehrinde kutlanmıştır. 1924 yılında Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Calvin Coolidge kutlamaları desteklemiş; ama resmi olarak Babalar Günü ilan etmemiştir. 1966 yılında ise o dönemin başkanı Lyndon Johnson, her yıl haziran ayının üçüncü pazarının Babalar Günü olarak kutlanacağını açıklayan bir bildiri yayımlamıştır. 1972 yılındaysa başkan Richard Nixon'ın imzasıyla Babalar Günü yasal olarak ABD'de resmi tatil ilan edilmiştir.

Katolikler ise Babalar Günü olarak farklı bir tarihi kutlarlar. Onlar bu kutlamayı dini açıdan ele alıp Hıristiyanlık peygamberi İsa'nın babası anısına, Mart ayının 19. gününü St. Joseph Günü adı altında babalarına armağan etmektedirler. Bazı ülkelerde bu kutlamalar dini özelliklerinin dışına çıkmıştır.

Süvari Babalar Günü kampanyası 2019! Babalar Günü hediyeleri! ile ilgili etiketler 2019 Babalar Günü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.