Suudi Vali, Japon Büyükelçiye elle pilav yemeyi öğretti!

Suudi Arabistan’ın Shaqra Valisi Adel Al-Bawardi, bölgeyi ziyareti sırasında Japonya Büyükelçisi Iwai Fumio'ye eliyle pilav yemeyi öğretti. Japon Büyükelçi, sosyal medya hesabından görüntüleri paylaştı.

Suudi Arabistan'ın Japonya Büyükelçisi Iwai Fumio, başkent Riyad'a bağlı Shaqra bölgesini ziyaret etti.

ARAP VALİ JAPON BÜYÜKELÇİYE ELLE PİLAV YEMEYİ ÖĞRETTİ

Büyükelçi Fumio, ziyaret sırasında Shaqra Valisi Adel Al-Bawardi tarafından öğle yemeğinde ağırlandı. Büyükelçiye Suudi Arabistan'ın en ünlü yemeklerinden biri olan ve neredeyse diğer  her yemek gibi elle yenen Mfatah ikram edildi. Vali Bawardi, Büyükelçi Fumio'ye pilavı eliyle nasıl yiyeceğini öğretti.

BÜYÜKELÇİ: DENEDİM

Büyükelçi Fumio, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Öğle yemeğinde Mfatah'ı elimle yemeyi denedim. Mfatah'ı elle yiyebilmek için Vali Adel Al-Bawardi'nin tavsiyelerini kullandım" dedi.

Suudi Vali, Japon Büyükelçiye elle pilav yemeyi öğretti! ile ilgili etiketler Arap Vali Japon Suudi shaqra arabistan Büyükelçi Pilav Elle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.