Suudi Prens Muhammed Bin Nayif Türkiye'ye sığındı!

Siyasi çalkantılar yaşayan ve gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın yok edilmesi ile başı dertten kurtulamayan Suudi Arabistan, film gibi bir kaçış iddiası ile çalkalanıyor. Ülke dışında yayın yapan 'Suudi Arabistan'ın Sırları' adlı YouTube kanalı, eski veliaht prens Muhammed Bin Nayif’in, özel uçağı ile gittiği İngiltere’den, Türkiye’ye gelerek siyasi sığınma istediğini ileri sürdü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Suudi Arabistan'da mart ayında kraliyet ailesinin üst düzey üyeleri gözaltına alınmıştı. Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman'ın yeni bir güç gösterisi olarak yorumlanan bu olay sonrası gazeteci Cemal Kaçıkçı, İstanbul Başkonsolosluğu’na girdikten sonra kaybolmuştu.

Suudi Prens Muhammed Bin Nayif Türkiye'ye sığındı!

İDDİAYI BİR YOUTUBE KANALI DUYURDU

Suudi Arabistan şimdi de yeni bir iddia ile çalkalanıyor. Ülke dışından yayın yapan 'Suudi Arabistan'ın Sırları' isimli YouTube kanalının iddialarına göre, Suudi Arabistan eski prensi Muhammed Bin Nayif, özel uçağı ile önce İngiltere’ye oradan da Türkiye’ye geldi. Edinilen bilgiye göre prens Bin Nayif, veliaht prens Muhammed Bin Salman’ın gazabından kurtulmak için gizlice Türkiye’ye sığındı.

Suudi Prens Muhammed Bin Nayif Türkiye'ye sığındı! - Resim : 2

VELİAHT SALMAN ÇILDIRDI

SuperHaber’in güvenilir kaynaklardan aldığı bilgilere göre, Muhammed Bin Nayif’in kaçışı Veliaht Prens Bin Salman’ı adeta çılgına çevirdi. Muhammed Bin Nayif, Yemen ile olan bir meselede başarısızlıkla suçlanıyordu.

Suudi Prens Muhammed Bin Nayif Türkiye'ye sığındı! - Resim : 3

PRENS MUHAMMED BİN NAYİF KİMDİR?

Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan hayranı olan, 30 Ağustos 1959 Cidde doğumlu Suudi Arabistan Bakanlar Kurulu eski başkanı Muhammed Bin Nayif, 2012-2017 yılları arasında Suudi Arabistan İçişleri Bakanı olarak görevde bulunmuştu. 

Suudi Prens Muhammed Bin Nayif Türkiye'ye sığındı! ile ilgili etiketler Suudi Arabistan Muhammed bin nayif suudi prens prens
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.