Suudi Arabistan'ın savaş gemisi füze ile vuruldu...

Yemen'deki Husiler, ülkenin batısındaki El-Muha kenti açıklarında Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait bir savaş gemisine füze saldırısı düzenlediklerini iddia etti.

Husilere ait "El-Mesira" televizyonunda yayınlanan haberde, "El-Muha açıklarında düşmanca eylemlerde" bulunduğunu iddia edilen Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait bir savaş gemisinin hedef alındığı ifade edildi.

Söz konusu haberde "El-Muha limanına yaklaşmaya çalışan koalisyon güçlerine ait savaş gemisinin dikkatli bir gözlem ve takip sürecinin ardından Husiler tarafından vurulduğu" belirtildi.

KOALİSYON GÜÇLERİ HUSİ HEDEFLERİNİ VURDU

Öte yandan koalisyon güçleri Taiz iline bağlı El-Muha kentinin kuzeyindeki Husi mevzilerine hava saldırıları düzenledi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre koalisyon güçlerine ait savaş uçakları stratejik öneme sahip Bab'ul Mendeb boğazı yakınındaki El-Muha'nın kuzeyindeki Husi hedeflere birkaç hava saldırısı düzenledi.

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçleri ise henüz olaya ilişki herhangi bir açıklama yapmadı.

Suudi Arabistan'ın savaş gemisi füze ile vuruldu... ile ilgili etiketler Suudi Arabistan Savaş gemisi husi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.