Suudi Arabistan’ı karıştıran eşcinsel evlilik görüntüleri/VİDEO...

Suudi Arabistan'da polis yetkilileri, Mekke'de gizli olarak yapılan bir eşcinsel evliliğin videosunun internete düşmesiyle birlikte harekete geçti. Polis, videoda görülen ve kimliği saptanan herkesin tutuklandığını açıkladı.

Geçtiğimiz hafta içinde internette yayılan ve kısa sürede viral olan bir video, Suudi Arabistan’da polisi harekete geçirdi. Mekke yakınlarında çekildiği ifade edilen “eşcinsel evlilik” videosunda yüzünde duvak olan bir erkeğin başka bir erkekle evlilik merasimi gerçekleştirdiği görülüyor.

Görüntülerin “şaka amaçlı” mı çekildiği yoksa gerçek mi olduğu netlik kazanmasa da Suudi polisi tarafından yapılan açıklamada, videoda yer alan ve kimliği tespit edilen herkesin yakalanarak gözaltına alındığı duyuruldu.

Suudi Arabistan’ı karıştıran eşcinsel evlilik görüntüleri/VİDEO... ile ilgili etiketler Suudi Arabistan eşcinsel evlilik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.