“Sütyen giymedi” diyerek oyuncu Melis Sezen’i hedef alan MHP eski Milletvekili Ahmet Çakar'a tepki yağıyor

MHP eski Milletvekili Ahmet Çakar, 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde dekolteli beyaz bir elbise giyen genç oyuncu Melis Sezen’i hedef aldı. Akit TV'de yayınlanan programa katılan Çakar, Melis Sezen için “Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok.” ifadelerini kullandı. Ahmet Çakar'a sözlerinden dolayı sosyal medyada tepki yağdı.

Kanal D ekranlarındaki Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran 24 yaşındaki oyuncu Melis Sezen, geçtiğimiz Aralık ayında 47’ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde iddialı cesur beyaz kostümüyle geceye damga vurmuştu.

“Sütyen giymedi” diyerek oyuncu Melis Sezen’i hedef alan MHP eski Milletvekili Ahmet Çakar'a tepki yağıyor

Gecede ''Yıldızı Parlayanlar'' kategorisinde ödül alan Melis Sezen kıyafetiyle adından söz ettirmişti. MHP’li eski Mileltvekili Ahmet Çakar, oyuncu Melis Sezen’i Altın Kelebek Ödül töreninde giydiği kıyafet nedeniyle hedef gösterdi. Melis Sezen'in kıyafetinin kanunen suç olduğunu iddia eden Çakar tepkilerin hedefi oldu. Başta kadınlar olmak üzere birçok Twitter kullanıcısı ve sanat camiasının ünlü isimleri,  Çakar’ın sözlerine tepki gösterdi.


Akit TV'de yayınlanan programa katılan Çakar, Melis Sezen için "Bu Sadakatsiz adlı dizide oynayan bir kız var. Adını filan bilmem. Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, bu ahlaksızlığın daniskasıdır." ifadesini kullandı.

AHMET ÇAKAR'IN SÖZLERİNE TEPKİ ÜSTÜNE TEPKİ YAĞDI!


Ahmet Çakar'ın, Melis Sezen için söylediği sözleri sosyal medyada büyük tepki topladı.


Çakar'ın açıklamaları, Melis Sezen'in meslektaşı Hazal Kaya'yı kızdırdı. Kaya, konu ile ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ''Oturdunuz koca koca hukukçular (!) torununuz yaşındaki kadının dekoltesini,bedenini mi konuşuyosunuz? Kadına şiddet suç değil mi? Ya da hedef göstermek? Ortada bir suç varsa suçlu sizsiniz. Ahlakınızda boğulun…'' ifadelerini kullandı.

“Sütyen giymedi” diyerek oyuncu Melis Sezen’i hedef alan MHP eski Milletvekili Ahmet Çakar'a tepki yağıyor - Resim : 2

Oyuncu Caner Cindoruk ise, Ahmet Çakar'ın sözleri karşısında Sadakatsiz dizinde birlikte başrolü paylaştığı rol arkadaşı Melis Sezen'e destek verdi: ''Ahlak bekçiliği yapan ahlaksızlar #MelisSezen 💙 ''

“Sütyen giymedi” diyerek oyuncu Melis Sezen’i hedef alan MHP eski Milletvekili Ahmet Çakar'a tepki yağıyor ile ilgili etiketler Melis Sezen Ahmet Çakar Hazal Kaya Caner Cindoruk Sadakatsiz Pantene Altın Kelebek Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.