Şutu direkten döndü, ağladı...

Konyaspor'un Başakşehir ile 1-1 berabere kaldığı maçta son saniyede kullandığı serbest vuruş direkten dönen ve göz yaşlarını tutamayan Orkan Çınar o anları anlattı.

Spor Toto Süper Lig'de Atiker Konyaspor, Medipol Başakşehir maçının son dakikalarında büyük şanssızlık yaşadı.

Atiker Konyaspor'un Beşiktaş'tan kiraladığı Orkan Çınar, Trabzonspor maçının dakikasında attığı frikik golüyle yeşil-beyazlılara puan getirmesinin ardından Medipol Başakşehir karşılaşmasında da 90+4. dakikada yine topun başına geldi.

Sol ayağıyla harika bir vuruş yapan Orkan Çınar'ın topu direkten döndü ve bu pozisyonun ardından da maç sona erdi.

orkan-cinar-direge-takildi-agladi-bana-yakismadi-5a77278775771

Kısa sürede Atiker Konyaspor'un en önemli isimlerinden biri haline gelen Orkan Çınar, karşılaşmanın ardından göz yaşlarını tutmadı. Atiker Konyasporlu diğer futbolcular, Orkan Çınar'ı teselli etmeye çalıştılar.

"GOL OLMALIYDI, KENDİME YAKIŞTIRAMADIM"

Maç sonu konuşan Orkan Çınar, "Son vurduğum şut, bence gol olmalıydı. Ben onu her antrenmandan sonra çalışıyorum. Kendime yakıştıramadım, gol atmalıydım. Ricardo Quaresma'nın bana şöyle bir katkısı oldu. Vuruş tekniğim benim tekniğim ama farklı pozisyonlarda nereye atacağımı bana o söyledi. Bana katkısı o. Daha çok çalışacağım bir daha ki sefere atacağım." dedi.

Şutu direkten döndü, ağladı... ile ilgili etiketler Konyaspor Başakşehir orkan çınar ağladı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.