Süt Kardeşler filmi konusu nedir? Süt Kardeşler filmi oyuncuları

Ertem Eğilmez'in yönetmen koltuğuna oturduğu ünlü filmlerden biri de Süt Kardeşler filmidir. 1976 yılında yapılan bu film Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın Gulyabani isimli romanından uyarlanmıştır. Öyküsü Hüseyin Rahmi Gürpınar tarafından kaleme alınmıştır. Süt Kardeşler filmi konusu nedir? Süt Kardeşler filmi oyuncuları gibi merak edilenleri ele aldık.

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit gibi ünlü oyuncuların bulunduğu Süt Kardeşler filmi hem aksiyon hem komedi türlerini bir arada bulunduruyor. Usta oyuncuların bulunduğu bu filmi kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Süt Kardeşler filmi konusu nedir? Süt Kardeşler filmi oyuncularını merak ediyorsanız sizlere film hakkında detaylı araştırma yaptık.

SÜT KARDEŞLER FİLMİ KONUSU

Melek hanım yıllardır kimsenin sahip olmadığı bir konağın sahibidir. Sütoğlu Şaban sanıp da Şaban’ın arkadaşı Ramazan’ı eve alması ile maceralar başlayacaktır. Meleğin abisi Hüsamettin sinirli bir karakterdir. Ramazan'ı damadı Bayram olarak tanıyacaktır. Asıl işler konağa gerçek Şaban ve Bayram gelmesi ile işler karışacaktır. Şaban Bayram'ın kardeşi Bihter'e aşık olacaktır. Bayram'ın babasının eve Gulyabani adında bir canavar sokmasıyla da serüven başlayacaktır. Ayrıca komedi de hiç eksik olmayacaktır.

SÜT KARDEŞLER FİLMİ OYUNCULARI

Kemal Sunal - Şaban
Şener Şen - Hüsamettin
Halit Akçatepe - Ramazan
Hale Soygazi - Bihter
Adile Naşit - Melek
Ayşen Gruda - Emine
Ergin Orbey - Bayram
Jale Altuğ - Afife
Yasemin Esmergül - Yasemin
Ali Şen - Kerami
Türker Tekin - Kahya
Dinçer Çekmez - Çavuş
Feridun Çölgeçen - Sarraf Efendi

 

 

Süt Kardeşler filmi konusu nedir? Süt Kardeşler filmi oyuncuları ile ilgili etiketler süt kardeşler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.