'Şuşu' lakaplı olay falcı Şengül Boybaş'tan Ebru Gündeş açıklaması

Hadise ve Reza Zarrab'ın ilişkisini Ebru Gündeş'e söylediği iddia edilen falcının, 'Atiye' dizisinin uyarlandığı eser olan 'Dünyanın Uyanışı' kitabının yazarı Şengül Boybaş olduğu ortaya çıktı. İddiaların ardından sessizliğini bozan Boybaş, avukatı aracılığıyla bir açıklama yaptı.

Ebru Gündeş, 11 yıllık eşi Reza Zarrab'a 'hayatında başka kadınlar' olduğunu ileri sürerek boşanma davası açmıştı. Bu isimlerden birinin Hadise olduğu iddia edilmişti. Hadise bu iddialardan sonra, "Kimse benim namusa leke süremez" diyerek, sert tepki göstermişti.


Orkun Ün ise Hürriyet Gazetesi'nde kaleme aldığı yazısında, "Reza Zarrab ve Ebru Gündeş'in yıllardır fal baktırdığı biri var. O kadın Zarrab'ın davetiyle Miami'ye gidiyor. ve son gidişinde Zarrab'ın evinde Hadise'yle karşılaşıyor. Olan bitenden kimseye bahsetmemesi isteniyor. Falcı, Ebru Gündeş'e her şeyi anlatıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Hadise ve Reza Zarrab'ın ilişkisini Ebru Gündeş'e söylediği iddia edilen falcının, 'Atiye' dizisinin uyarlandığı eser olan 'Dünyanın Uyanışı' kitabının yazarı Şengül Boybaş olduğu iddialarının da ortaya atılmasının ardından Boybaş, avukatı Ebru Gökçe Ertaş aracılığıyla sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

'Şuşu' lakaplı olay falcı Şengül Boybaş'tan Ebru Gündeş açıklaması

Ertaş, "Çeşitli haber sitelerinde, yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında müvekkilim Şengül Boybaş'ın adı derdest bir boşanma davası ile anılmaktadır. Müvekkilimin söz konusu haber içeriği ile hiçbir ilgilisi bulunmamaktadır. Müvekkelilim astrolojik danışmanlık hizmeti sunduğu kişilerin özel yaşımına son derece hassas bir şekilde yaklaşmakta ve gizliliğe büyüm önem vermektedir. Müvekkilim ile ilgili bağlamında gerçeği yansıtmayan iddia ve vakaların haber olarak sunulması hukuki değildir. Bu nedenlerle müvekkilimin kişilik haklarını, kariyerini ve toplum nezdindeki konumu hedef alan bu haberler ile ilgili hukuki tedbirlerin alınacağına kamuoyuna saygı ile bildiririz." ifadelerini kullandı.

'Şuşu' lakaplı olay falcı Şengül Boybaş'tan Ebru Gündeş açıklaması - Resim : 2

'Şuşu' lakaplı olay falcı Şengül Boybaş'tan Ebru Gündeş açıklaması ile ilgili etiketler Ebru Gündeş Hadise Rıza Sarraf rıza zarrab şengül boybaş falcı şuşu
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.