Süslü Korkuluk Dizisinin İptal Olmasıyla Survivor 2022 Yayın Günleri Değişiyor!

tv8 ekranlarında yayınlanması beklenen Çağatay Ulusoy ve Alina Boz'un başrol oynadığı Süslü Korkuluk dizisinin anlaşması iptal oldu. Dizinin Disney Plus'ta yayınlanacağının kesinleşmesi üzerine Survivor Yayın günlerinin de değişmesi bekleniyor.

Survivor yayın günleri hakkında ilginç bir detay ortaya çıktı. Buna göre Survivor All Star 2022 haftanın 6 günü yayınlanabilir. İşte detaylar...

Süslü Korkuluk dizisinin fragmanı bu yılın ilk günü yayınlanmıştı. Anlaşmaya göre Çağatay Ulusoy ve Alina Boz'u bir araya getirecek olan Süslü Korkuluk tv8'de ekrana gelecekti. Ancak Acun Ilıcalı ile OGM Pictures’in ortakları Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu ile yapılan anlaşmanın iptal olduğu ortaya çıktı.

Süslü Korkuluk Dizisinin İptal Olmasıyla Survivor 2022 Yayın Günleri Değişiyor!

Survivor Yayın Günleri Değişebilir!

Süslü Korkuluk dizisi ile olan anlaşmanın iptal olmasıyla birlikte Survivor 2022 haftanın 6 günü ekrana gelmesi bekleniyor. Öte yandan Kırmızı Oda'nın da final yapacağı söylentileri var. Delikanlı Sadi rolüyle tekrar diziye dahil olan Erkan Petekkaya da dizinin reytinglerini yükseltmeye yetmedi.

Bu kararlar sonrası Survivor 2022'deki heyecan artık haftanın 6 günü izleyenlerinin karşısına çıkması bekleniyor.

Süslü Korkuluk Dizisinin İptal Olmasıyla Survivor 2022 Yayın Günleri Değişiyor! ile ilgili etiketler Survivor yayın günleri
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.