Susamlı Bir Sabaha Başlayacaklar Dikkat! Simidin Fiyatına Bir Zam Daha Geliyor!

Simit fiyatlarında artış kısa bir zaman içinde gerçekleşebilir. Simite zam gelmesi ile ilgili konuşan Simitçiler ve Unlu Madde İmalatçılar Odası, bir değişiklik olmazsa yakın zamanda simit fiyatının 4 lira olacağını söyledi.

Susamlı Bir Sabaha Başlayacaklar Dikkat! Simidin Fiyatına Bir Zam Daha Geliyor! Simit fiyatlarına zam yolda... Ankara'da simifin fiyatının 5 lira olacağı söylentileri Bursa'ya da sıçradı. 3- 3,5 lira gibi satılan simit eğer un ve susam fiyatlarında düşüş olmazsa yakında 4 lira olacak.

Simit Fiyatları Ne Kadar, simit kaç Lira gibi merakı olanlar yeni zamlarla birlikte derin uykudan uyanacak gibi. Zira Un fiyatlarında yaşanan artış direkt simit ücretlerine de yansııyor.

Bursa Simitçiler ve Unlu Madde İmalatçıları Odası Başkanı Erdal Pınar, “Un fiyatlarında bir gevşeme oldu. Unun çuvalında 10 lira, susamın kilosunda ise 2 lira düşüş var. Esnaf beklenti içerisinde. Sıkıntı olmaz ise zam yapmayacağız. Ama, önümüzdeki 10-15 günde de bir değişiklik olmadığı taktirde simit Bursa’da 4 lirayı bulur. Yeni asgari ücret zammı ile birlikte çalışanlarımıza zam yapmak zorundayız. Artan enerji fiyatlarıda var. Onun için şuan esnaf zor durumda. Şimdilik beklemedeyiz, sabrediyoruz” ifadelerini kullandı.

Simit 5 li

Ankara'da Simit Zammı Var mı?

Başkent Ankara'da Simit fiyatlarına zam haberleri konuşuluyor. Şu sıralar 3 liradan satılan Simit önce 4 lira daha sonra 5 lira olacak. Mart ayında 5 liradan satılması beklenen simit zammı, un ve susam fiyatlarında yaşanan artıştan kaynaklandı.

Ankara Simitçiler Odası Başkanı Savaş Delibaş, koronavirüs salgını döneminde kentte 100'e yakın simit dükkanının kapandığını belirtti. Yaşanan sıkıntıların çözülmediği takdirde yakında 100 simitçinin de kepenk kapatacağını söyleyen Delibaş, "Simit Mart ayında 5 lira olur" dedi.

 

 

Susamlı Bir Sabaha Başlayacaklar Dikkat! Simidin Fiyatına Bir Zam Daha Geliyor! ile ilgili etiketler simit simit fiyatı simit ne kadar simit kaç lira
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.