Susam Sokağı'nın Edi ve Büdü'sü eşcinsel mi?

Yayınlandığı dönemde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de oldukça popüler olan Susam Sokağı'nın Edi ve Büdü'sü için ortaya atılan eşcinsel iddiaları ABD'yi karıştırdı. Yapımcı şirket açıklama yapmak zorunda kaldı.

50 ülkede yayınlanan ve Türkiye'de de oldukça popüler olan 'Susam Sokağı'nın Edi ve Büdü'sünün yaratıcısı ABD'li Mark Saltzman, "Ben o karakterleri yaratırken birbirlerine aşık olduklarını hissetmiştim" deyince ortalık karıştı. Saltzman'ın bu sözleri Amerika'da gündem oldu.

"CİNSEL YÖNELİME SAHİP DEĞİLLER”

Konu yeniden alevlenince yapımcı şirket dün bir açıklama yaptı. Susam Sokağı'nın Twitter hesabından şu açıklama yapıldı: “Onlar çok iyi arkadaşlar. Çocuklara, birbirlerinden farklı kişilerin de iyi arkadaş olabileceğini göstermek için yaratıldılar. İkisi erkek olsa da karakterler kukla olarak kaldı ve herhangi bir cinsel yönelime sahip değiller.”

Susam Sokağı'nın Edi ve Büdü'sü eşcinsel mi? ile ilgili etiketler eşcinsel susam sokağı edi büdü
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.