Şuşa'da Ermeni teröristten el bombalı saldırı: Yaralılar var!

Azerbaycan ordusunun 44 gün sürdürdüğü Dağlık Karabağ'ı kurtarma operasyonundaki başarısı sonrası işgalden kurtulan Şuşa'da Ermeni teröristlerin saldırıları devam ediyor. Bu sabah saatlerinde bir Ermeni terörist, Şuşa yakınlarında Azerbaycan ve Rus barış gücü askerlerinin bulunduğu kontrol noktasına el bombası attı. Korkunç saldırıda 3 Azerbaycan askeri yaralandı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

30 yıllık Ermeni işgalinden kurtulmasının üzerinden henüz 1 yıl geçen Azerbaycan'ın Şuşa kentinde teröristlerin saldırıları devam ediyor. 

SALDIRI ANI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bu sabah bir ermeni teröristinin Şuşa yakınlarında, Azerbaycan ve Rus barış gücü askerlerinin bulunduğu kontrol noktasına el bombası attığı öğrenildi. Saldırının görüntüleri de yayınlandı. 

 

SALDIRI SONRASI KARAYOLLARI TRAFİĞE KAPATILDI

Ermeni teröristin bombalı saldırısı sonrası, Laçin ile Henkendi karayolunun güvenlik ve arama amaçlı trafiğe kapatıldığı öğrenildi.

Şuşa'da Ermeni teröristten el bombalı saldırı: Yaralılar var!

 

ERMENİ TERÖRİST SAĞ OLARAK YAKALANDI

Teröristin bölgede görev yapan askerler tarafından gözaltına alındığı, olay sırasında ölen olmadığı ancak 3 Azerbaycan askerinin yaralandığı belirtildi. 

 

Şuşa'da Ermeni teröristten el bombalı saldırı: Yaralılar var! ile ilgili etiketler Azerbaycan Saldırı Ermeni terörist Şuşa saldırgan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.