Survivor'un ünlü isminden kahreden açıklama! Acun Ilıcalı ile kavgası gündem olmuştu! İki kanser türü tespit edildi!

Survivor’un ünlü isimlerinden Nagihan Karadere’de kahreden haber geldi. Acun Ilıcalı ile kavgası gündem olmuştu. Kanser açıklaması ise herkesi üzdü. İki kanser türü tespit edildi…

Survivor 2022’nin dikkat çeken isimlerinden olan Nagihan Karadere’den kahreden haber geldi. Kısa süre önce Acun Ilıcalı ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Nagihan Karadere, Survivor 2022 All Star yarışmasında dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Nagihan Karadere hakkında ‘’hangi özelliği ile birinci olacaktı?’’ şeklinde yaptığı açıklama sonrasında hastalığını açıklaması herkesi üzmüştü. Geçtiğimiz günlerde bir doğum günü partisine katılan Nagihan Karadere burada önemli açıklamalarda bulundu.

NAGİHAN KARADERE’DE İKİ KANSER TESPİT EDİLDİ!

Kısa süre önce Acun Ilıcalı ile bir tartışma yaşayan Nagihan Karadere, yaşanan gerilim sonrasında özür dilemesinin ardından tartışma sonlanmıştı. Eski milli atlet olan Nagihan Karadere Survivor’un son dönemde en çok dikkat çeken isimlerinden biri olarak gündemde yer alıyordu.

Geçtiğimiz haftalarda kanser olduğunu öğrenen Nagihan Karadere’nin hastalığını açıklamasının ardından sevenleri büyük bir üzüntü yaşadı. İlk duyduğunda dünyasının başına yıkıldığını aktaran Nagihan Karadere, gençliğinin baharında olduğunu ve çocuğu olduğunu anacak ölümden korkmadığını ifade etti. Rahim ve göğüs kanseri tespit edildiğini ifade eden Nagihan Karadere, ilaçlara başlandığını aktardı.

TEDAVİNİN DETAYLARINI PAYLAŞTI!

Survivor'un ünlü isminden kahreden açıklama! Acun Ilıcalı ile kavgası gündem olmuştu! İki kanser türü tespit edildi!

Rahim ve göğüs kanseri olan Nagihan Karadere, ilaçlara başlandığını duyurdu. İkisi aynı anda olduğu için sürecin biraz daha zorlu olduğunu ifade etti. Doktorunun kendisine ‘’korkma’’ dediğini ifade eden Nagihan Karadere, en kötü ihtimalde rahminin alınacağını ifade etti. Göğüs olayının ise daha fazla soru işareti yarattığını aktardı.

Zorlu bir süreçte olduğunu ifade eden Nagihan Karadere, güçlü olmak zorunda olduğunun da altını çizdi. Kendisinin yalnız olduğunu zannettiğini ancak çok seveni olduğunu öğrendiğini dile getiren Nagihan Karadere, tedavisini üstlenmek isteyenlerin bile olduğunu açıkladı. Survivor yarışması ile bir hayli ünlenen milli atlet Nagihan Karadere, kanser olduğunu açıklamasının ardından sevenleri tarafından birçok destek mesajı almıştı. Nagihan Karadere’nin sağlık durumunun ise şimdilik iyi olduğu aktarılıyor.

Survivor'un ünlü isminden kahreden açıklama! Acun Ilıcalı ile kavgası gündem olmuştu! İki kanser türü tespit edildi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.