Survivor'un Kazanovası Mert Öcal İki Sevgili Arasında! Sude İle Nisa Bir Kez Daha Karşı Karşıya

Survivor 2022'nin kazanovası olarak gösterilen Mert Öcal, iki sevgili arasında kalınca ada bir kez daha karıştı. Önceki bölümlerde Mert, Nisa, Sude ve Ogeday arasında yaşananlar Survivor adasına damgasını vururken Mert’in sevgilileri ihanet iddialarıyla karşı karşıya kaldı.

Survivor 2022 yarışmasında adada aşk rüzgarları esiyor. Survivor’da sadece bireysel performanslar bir yana yarışmacıların özel hayatları da oldukça konuşuluyor. Mert Öcal’ın başlattığı tartışma ile buna dahil olan Ogeday, Nisa Bölükbaşı ve Sude ortalığı epeyce karıştırıyor.

İlk olarak Sude’nin ağlamasıyla başlayan olaylarda Mert Öcal, Nisa’ya "Sude ve benim arkadaşlığım ile alakalı dedikoduda bulunmuşlar." sözlerini kullandı. Nisa da buna cevap olarak Sude’ye, "Sana bunu söylemem lazım. Seninle nasıl oynandığını konuşmam lazım. Karşında nasıl biri olduğunu bilmen lazım" diyerek karşılık verince acaba Mert’in iki sevgilisi mi var sorusu akıllara geldi.

Survivor'un Kazanovası Mert Öcal İki Sevgili Arasında! Sude İle Nisa Bir Kez Daha Karşı Karşıya

Nisa Bölükbaşı ilk açıklamasında Sude’nin ilişkisini yeni öğrendiğini söylerken Mert ise adada çok değer verdiği arkadaşları olduğunu ve Nisa ile Ogeday’ın kendi özel yaşantısına burunlarını soktuklarını ifade ederek dedikodu yaptıklarından söz etti.

Bu çıkan dedikodular ile birlikte Mert Öcal’ın hayatında sadece Sude olmadığı ve Nisa’dan da hoşlandığı iddia edildi.

Survivor'un Kazanovası Mert Öcal İki Sevgili Arasında! Sude İle Nisa Bir Kez Daha Karşı Karşıya ile ilgili etiketler Survivor mert sude nisa ogeday Survivor 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.