Survivor'un eski yarışmacıları İsmail Balan ile İlayda Şeker'in gizlice evlendiği ortaya çıktı

34 yaşındaki Survivor 2021 şampiyonu ve milli güreşçi İsmail Balaban ile yarışmada tanıştıktan sonra aşk yaşamaya başladığı 27 yaşındaki İlayda Şeker'in gizlice evlendikleri ortaya çıktı. Sosyal medyada takipçilerinden gelen soruları yanıtlayan İlayda Şeker'in '1 yıl önce evlendik' şeklindeki itirafı magazin gündemine bomba gibi düştü.

Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban'ın yarışmadan sonra aşk yaşamaya başladığı gönüllüler takımında yer alan İlayda Şeker ile evlendiği ortaya çıktı.

İsmail Balaban ile el ele romantik anlarını sosyal medyadan paylaşarak birlikteliklerini ilan eden İlayda Şeker'den şimdi de evlilik itirafı geldi...

''EVLENELİ 1 YIL OLDU''

269 bin takipçili Instagram hesabından kendisine gelen soruları yanıtlayan İlayda Şeker, bir takipçisinin 'Evleneli kaç yıl oldu' sorusuna 'Evleneli yaklaşık bir yıl oldu. Düğün fotoğraflarımız var aslında. Sizler için güzel bir albüm yapıp paylaşacağım' açıklamasında bulundu. İlayda Şeker'in evlilik itirafı ağızları açıkta bıraktı.

Survivor'un eski yarışmacıları İsmail Balan ile İlayda Şeker'in gizlice evlendiği ortaya çıktı

 




 

Survivor'un eski yarışmacıları İsmail Balan ile İlayda Şeker'in gizlice evlendiği ortaya çıktı ile ilgili etiketler Düğün evlilik nikah Survivor İlayda Şeker ismail balaban
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.