Survivor'u kim sunacak? Survivor 2020 ne zaman başlıyor? Yarışmacıları kimlerdir?

Survivor'u kim sunacak? Her yıl Şubat ayında yayınlanmaya başlayan ve Yaz boyu devam eden Survivor yarışmasının yeni yayın tarihi merak ediliyor. Şubat ayının ilk haftasındayken, Survivor 2020 ne zaman başlayacak? sorusu büyük ilgiyle karşılaşıyor. Survivor'u kimin sunacağı merak edilmektedir. Peki, Survivor'u kim sunacak? Survivor 2020 ne zaman başlıyor? Yarışmacıları kimlerdir? Detaylar haberimizde...

Survivor'u kim sunacak? Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2020 bu yıl da Şubat ayında başlamaya hazırlanıyor. Her sezon getirdiği birbirinden farklı konsept ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran yarışma ile ilgili geri sayım devam ederken programı kimin sunacağıda merak konusu oldu. Programın yapımcısı Acun Ilıcalı ise sosyal medya hesabından yaptığı son dakika paylaşımı ile 'Survivor 2020 ünlüler gönüllüler yarışmacı kadrosunu açıkladı. Peki, Survivor'u kim sunacak? Survivor 2020 ne zaman başlıyor? Yarışmacıları kimlerdir? Detaylar haberimizde...

survivor 2020 ile ilgili görsel sonucu

SURVİVOR'U KİM SUNACAK?

Youtube'da çektiği Pinç ve Mevzular programıyla sosyal medyada fenomen haline gelen Oğuzhan Uğur, son videosunda Acun Medya'da işe başladığını duyurdu. Acun Ilıcalı'nın YouTuber'larla yaptığı Exatlon Türkiye yarışmasında sunuculuk yapan Uğur, yeni program müjdesini de verdi.

Önceki gün yayınladığı videosunda yeni işinden bahseden Oğuzhan Uğur, "Acun Medya'da işe başladım arkadaşlar. Ek iş yapıyorum Acun Medya'da, Survivor başlıyor bildiğiniz gibi. Evvelinde Exatlon'da performansımı sağ olsunlar çok beğenmişler. O yüzden de aynı performansı Survivor'da da görmek istediler" dedi.

SURVİVOR YARIŞMACILARI KİMLERDİR?

Survivor ünlüler takımında Barış Murat Yağcı, Mert Öcal, Şaziye İvegin Üner, Uğur Pektaş, Sercan Yıldırım, Derya Can Göçen, Parviz Abdullayev, Aycan Yanaç, Elif Yıldırım Gören, Tuğba Melis Türk, Ersin Korkut gibi isimler yer alacak.

Survivor gönüllüler takımında ise Yasin Obuz, Cemal Can Canseven, Ceyhun Uzun, Evrim Keklik, Fatma Günaydın, Makbule Günaydın, Meryem Kasap, Nisa Bölükbaşı, Sadık Ardahan Uzkanbaş, Tayfun Erdoğan, Burak Yurdugör yarışacak.

SURVİVOR 2020 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Zor yaşam şartları altında, birbirinden farklı parkurda mücadelenin yaşanacağı Survivor 2020, 16 Şubat 2020 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Survivor'u kim sunacak? Survivor 2020 ne zaman başlıyor? Yarışmacıları kimlerdir? ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı TV8 Survivor Acun Medya 2020 Yarışma sunucu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.