Survivor'ın zayıf halkaları belli oldu!

Geçtiğimiz akşam yayınlanan Survivor'ın yeni bölümünde ödül oyununda yarıştıktan sonra adaya dönen üç yarışmacı açlığın ve deniz yolculuğunun etkisiyle baygınlık geçirdi.

Survivor 2018'de, ödül oyununu kaybettikten sonra adaya dönen Gönüllüler Takımında 3 kadın yarışmacı, açlığın ve deniz yolculuğunun etkisi ile baygınlık geçirdi.

Survivor 2018'de zorlu koşullarda yarışan Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyununda karşı karşıya geldi. Ünlülerin galibiyeti ile sonuçlanan oyunda, Gönüllüler dönüş yoluna geçtiklerinde rahatsızlık yaşamaya başladı. Adaya geldiklerinde 3 kadın yarışmacı baygınlık geçirdi.

KADIN YARIŞMACILAR FENALAŞTI

Survivor'da adadaki hava şartları nedeni ile zorluk yaşayan Gönüllü yarışmacılar, ödül oyununu kaybettikten sonra botla adaya döndü. Dönüş yolunda açlığın üzerine deniz tutması eklenince Gamze Aksu, Funda Alkayış ve Gizem Kurtulan adaya döndüklerinde fenalaşarak baygınlık geçirdi.

Survivor'ın zayıf halkaları belli oldu! ile ilgili etiketler Survivor gamze funda gizem baygınlık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.