Survivor'ın yeni yarışmacıları belli oldu!

Survivor 2020'de bu hafta diskalifiye olan Erman ve Fatma'nın yerine ünlüler ve gönüllüler takımına ödül oyunu öncesinde 4 yeni yarışmacı katıldı.

Survivor 2020'de ünlüler takımından Erman Altıkardeş, yaşadığı tartışmalar ve agresif tavırları nedeniyle, gönüllülerden ise Fatma yaşadığı sakatlıktan dolayı yarışmadan diskalifiye edildi. Acun Ilıcalı ise ayrılan yarışmacıların yerine 4 yeni ismin Survivor'a katılacağını duyurdu.

Survivor'ın yeni yarışmacıları, 2 Mart Pazartesi ekrana gelen bölümde ödül oyunu öncesinde adaya geldi. Takımlarına katılan yeni yarışmacılar kendilerini tanıttılar.

SURVİVOR YENİ YARIŞMACILAR KİMLER?

Survivor'da yeni yarışmacılar belli oldu. Diskalifiye olan yarışmacıların yanı sıra, yarışmaya ünlüler takımına da iki isim katıldı. Survivor'ın yeni yarışmacıları basketbolcu Gizem Birdal, plates hocası Berkan Karabulut, kick boksçu Yunus Emre Özden ve jimnastikçi Aşkım Burçe Tunay oldu.

urvivo

Gizem Birdal ve Yunus Emre Özden gönüllüler takımına, Berkan Karabulut ve Aşkım Burçe Tunay ise ünlüler takımına katıldı.

BERKAN KARABULUT KİMDİR?

Survivor Berkan Karabulut, kişisel eğitimci ve plates hocasıdır. Survivor'ın yeni yarışmacısı Berkan Karabulut, vücut geliştirme üzerine çalışmaktadır. 2015 yılında Bilecik Üniversitesi'nden mezun olmuştur.

berkan3

SURVIVOR AŞKIM BURÇE TUNAY KİMDİR?

Aşkım Burçe Tunay, 2000 yılında doğmuştur. İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü Sporcusu Aşkım Burçe Tunay, Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda I. Seri ve II. Seri deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur.

aşkım

YUNUS EMRE ÖZDEN KİMDİR?

Yunus Emre Özden, 29.03.1993 yılında istanbul Silivri'de doğmuştur. 1.85 boyunda, 82 kilo olan yarışmacı halen Silivri'de yaşamını sürdürüyor. 2 çocuklu ailenin tek oğlu olan Survivor Yunus Emre'nin annesi Filiz Özden ev hanımı, babası Kemal Özden ise şoförlük yapıyor. Yunus Emre Özden, Açıköğretim Fakültesi'nde ulaştırma lojistik bölümünde okuyor.

yunus-emre

SURVIVOR GİZEM BİRDAL KİMDİR?

Survivor 2020'nin yeni yarışmacısı olan Gizem Birdal basketbolcudur. Genç yarışmacı Birdal, Survivor 2020'de gönüllüler takımında yer alacak.

GİZEM

Survivor'ın yeni yarışmacıları belli oldu! ile ilgili etiketler Survivor survivor 2020 Berkan Karabulut Aşkım Burçe Tunay Yunus Emre Özden Gizem Birdal
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.