Survivor’ın o ismi, Acun Ilıcalı’nın çalışanı çıktı! Görenler inanamıyor

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programlarından biri olan Survivor Türkiye 2023 yarışmasına katılan isimlerden birinin daha önce Survivor kamera arkasında çalıştığı ortaya çıktı. İşte o isim…

Son zamanların en zor Survivor’ı olarak lanse edilen Survivor Türkiye 2023 yarışması, bilindiği üzere 15 Ocak tarihi itibariyle yarışına başladı. Oldukça hızlı başlayan Survivor Türkiye 2023 yarışmasında ilk elemede adaya veda eden isim Ümit Erdim olurken; elemeden sadece birkaç gün sonra Berdan Mardini ve Seçkin Piriler’in yarıştan çekilmek istediği öğrenildi. Şimdiden yarışmacıları zorlamaya başlamış olan Survivor Türkiye 2023 yarışmasının bir ismi ise, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya çalışanı çıktı.

Ünlüler ile gönüller arasındaki kıran kırana verilen bir mücadeleyi ekranlara getiren Survivor Türkiye 2023 yarışmasında bu sene ünlüler ile sosyal medya fenomenlerinin yanı sıra gönüllüler de yer almıştı. Bir kez daha ünlüler ve gönüllüleri karşı karşıya getiren yarışmada fenomenler ise iki takıma pay edilmişti. Merak ile takip edilen Survivor Türkiye 2023 yarışmasının gönüllü isimlerinden birinin adaya çok da yabancı olmadığı öğrenildi.

SURVİVOR SET ÇALIŞANI ÇIKTI

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının dünkü bölümünde performans birincisi olarak eleme adayını belirlemeye hak kazanan Osman Can Ural, son zamanların en çok ilgi çeken yarışmacılarından biri oldu. Daha önce Acun Medya’da çalıştığı öğrenilen Osman Can Ural’ın işi ise herkesi şaşırttı.

Dominik Cumhuriyeti’ne çok da yabancı olmayan Osman Can Ural’ın Survivor Türkiye 2023 yarışmasından önce Survivor’ın set arkasında çalıştığı ortaya çıktı. Kamera arkası ekipte yer alan Survivor Osman Can Ural, ilk olarak Survivor All Star 2023 yarışması esnasında gerçekleştirilen futbol oyununda boy göstermişti. O anı hatırlayan Survivor Türkiye 2023 yarışması izleyicileri, Osman Can Ural’ı hemen tanıdı.

SURVİVOR OSMAN CAN KİMDİR?

Survivor’ın o ismi, Acun Ilıcalı’nın çalışanı çıktı! Görenler inanamıyor

Öte yandan Osman Can Ural’ın hayatına ilişkin detaylar da bu gelişmeden sonra daha çok merak edilmeye başlandı. Gönüllüler kadrosunda yer alan Osman Can Ural, 1994 yılında dünyaya geldi. Uzun soluklu bir ilişkisi olduğu bilinen Osman Can Ural, Instagram hesabını ‘osmancanural’ adıyla kullanıyor. Ayrıca, Osman Can Ural, Survivor Türkiye 2023 yarışmasına katılacağına ilişkin şu paylaşımı gerçekleştirmişti:

“Gerçekleştireceğim bu hayalimde yanımda olup, bana destek olacak herkese şimdiden çok teşekkürler. Sakatlıksız, kazasız mükemmel bir sezon olması dileğiyle… #survivor2023.”

Survivor’ın o ismi, Acun Ilıcalı’nın çalışanı çıktı! Görenler inanamıyor ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.