Survivor'dan elenen Sancakay Ilım Morgül'den şok itiraf!

Survivor 2021’den elenen Sancakay Ilım Morgül, adada yaşadıklarını sosyal medya hesabı üzerinden uzun uzun anlattı. Her gece sabahlara kadar ağladığını dile getiren Sancakay bu açıklaması ile olay yarattı. Peki, Sancakay Ilım Morgül kimdir?

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor 2021’e bu hafta elenerek veda eden isimlerden biri olan Gönüllüler takımı kadrosundaki Sancakay Ilım Morgül, adada yaşadıklarını takipçilerine anlattı. Önceki haftada İlayda, Dora ve Öykü ile eleme potasına giren ve en az SMS oyunu alarak elenen Sancakay, olay açıklamalarda bulundu.

Sancakay, çok yorulduğunu ve izlediği son görüntülerden sonra sabahlara kadar ağladığını ve kimsenin de yanında olmadığından söz etti. Kendisini çok kötü hissettiğini sözlerine ekleyen Sancakay, suskun kalmayı tercihe etmediğini ve böyle bir açıklama yapmak durumunda kaldığını dile getirdi.

Survivor'dan elenen Sancakay Ilım Morgül'den şok itiraf!

SANCAKAY ILIM MORGÜL KİMDİR?

İzmir ile Rize’de büyüyen Sancakay Ilım Morgül, spor hayatına ilk olarak ritmik jimnastik ile adım attı. Lise 3. sınıfa kadar İzmir’de eğitim gören Sancakay Ilım Morgül, futbol kariyerinde de futsal ile yeşil sahalara ilk adımını gerçekleştirdi.

Lise 4. sınıfta Rizespor takımına transfer olarak eğitimini burada tamamladı ve futbol kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Karadeniz Teknik Üniversitesinde Rus dili edebiyatı bölümünü 2 yıl okuyan Sancakay Ilım Morgül, Türkçe harici 2 dil bildiğinden de söz etti.

Survivor Sancakay Ilım Morgül

İngilizce ve Rusça dillerine sıkı hakim olan Sancakay Ilım Morgül, Konservatuvar tiyatro bölümünün yetenek sınavlarını kazandıktan sonra da İstanbul’a taşındı. Halen lisans 4. sınıfta olduğundan bahseden Sancakay Ilım Morgül, iki sezon Kadıköy theatron sahnesinde Edinburg festivalinden gelen Ofsayt oyununda başrol oynadı ve 5 yıldır Hayal Kahvesi ile anlaşmalı olarak vokal anlamında sahne aldığını söyledi. Kendi bestelerini seslendirdiğini belirten Sancakay Ilım Morgül, gitar çaldığını da ifade etti.

Sancakay Ilım Morgül, Instagram’da @sancakay8 hesabını kullanmaktadır.

Survivor'dan elenen Sancakay Ilım Morgül'den şok itiraf! ile ilgili etiketler Survivor Sancakay Ilım Morgül survivor 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.