Survivor'dan elenen Öykü Çelik'ten İsmail Balaban ve nişanlısına tavsiye!

Survivor 2021'den elenen Öykü Çelik, adadan döndükten sonra sevgilisi İmail Berhan'dan evlilik teklifi almıştı. Önceki gün Bebek'te muhabirlere açıklamalarda bulunan Öykü çelik, son günlerde çok konuşulan ve Survivor'dan takım arkadaşı İsmail Balaban ve nişanlısı hakkında konuştu.

Survivor 2021 ile birlikte dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Öykü Çelik, adadan döndükten sonra gündemde kalmayı başarmış bir isim oldu. Sevgilisi İsmail Berhan'dan evlilik teklifi aldığı bilinen Öykü Çelik, adadan takım arkadaşı İsmail Balaban ve nişanlısı hakkında açıklamalarda bulundu.

"BEKLEDİĞİM BİR ŞEYDİ"

'Survivor'dan elenmenizin ardından ada karıştı' sözlerine Çelik, "Zaten beklediğim bir şeydi. Ben orada olduğum için insanlar biraz daha sakin görünüyorlardı, ben arayı buluyordum. Ben bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum açıkçası. İnanılmaz bir kaos oldu. Aslında çok kötü bir şey değil, herkes cebindeki taşları döksün konuşulacaksa konuşulsun rahatlasınlar daha iyi" dedi.

Survivor'dan elenen Öykü Çelik'ten İsmail Balaban ve nişanlısına tavsiye!

"DÜĞÜN SENEYE"

Sevgilisi İsmail Berhan'dan 'Survivor' dönüşü evlilik teklifi hatırlatılan oyuncu, "Öncesinde konuşulmuş bir şeydi. O yüzden bildiğim bir şeydi" dedi. "Düğün tarihi önümüzdeki sene diye düşünüyoruz" diyen Çelik, "Durumumuzda belli olmaz" dedi.

Survivor'dan elenen Öykü Çelik'ten İsmail Balaban ve nişanlısına tavsiye! - Resim : 2

"BELKİ ÇÖZEBİLECEKLERİ BİR ŞEY"

'Survivor'da İsmail Balaban'ın yaşadığı olay hatırlatılıp, 'Siz de sevgilinizden uzak kaldınız. Aynı şeyleri siz yaşasanız ne tepki verirdiniz? Oradaki psikoloji nasıldı?' sorusuna; Öykü Çelik, "Yıkılırdım, yıkılırdım. Orada elin kolun bağlı hiçbir şey yapamıyorsun" dedi.

Çelik, "Belki bir arada olsalar çözebilecekleri bir şey. Şöyle bir durum var; anne de çok hassas, dolayısıyla belki İsmail'le Gamze'nin çözebileceği bir şey ama şu an için çözemeyebilirler. Kafası onunla kalacak, daha bir buçuk ay var. Ben İsmail'in finale gideceğine inanıyorum, bu süreçte nasıl olacak bilmiyorum. Kızla daha önce normal konuştular da hayırlısı neyse o olur. Nasiplerinde varsa barışırlar. Anladığım kadarıyla annelerin gönlü kırık, geçmiş olsun" diye devam etti.

Survivor'dan elenen Öykü Çelik'ten İsmail Balaban ve nişanlısına tavsiye! ile ilgili etiketler Survivor Öykü Çelik ismail balaban
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.