Survivor'dan elenen Hikmet Tuğsuz, Türkiye'ye neden dönmedi? İşte iddialar sonrası ilk açıklama

Survivor All Star 2022'nin finaline 3 gün kala yarışmadan elenen Hikmet Tuğsuz, Survivor’un Türkiye çekimlerine katılamamıştı. Hikmet Tuğsuz'un daha önce adının karıştığı bir olay nedeniyle hapis cezası aldığı ve bu sebepten ötürü ülkeye dönüş yapamadığı iddia edilmişti. Tuğsuz hakkında çıkan iddialara yanıt verdi.

Hikmet Tuğsuz, Survivor All Star 2022 finaline 3 gün kala eleme konseyinde en az oyu alarak yarışmaya veda etmişti. Elendikten sonra Survivor’un Türkiye çekimlerine katılmayan Hikmet Tuğsuz hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Hikmet Tuğsuz’dan hakkınaki iddialar sonrası ilk açıklama geldi.


Survivor All Star sezonunun en başarılı isimlerinden biri olan Hikmet Tuğsuz yarışmayı beşinci olarak tamamlamış ancak elendikten sonra ülkeye dönüş yapmamıştı. Bu durumun üzerine sosyal medya fenomeni Ata Benli olmak üzere birçok kişiden Hikmet'le ilgili şok eden iddialar gelmişti.

HAPİS CEZASI İDDİASI

İddialara göre Hikmet Tuğsuz, daha önce adının karıştığı bir olay nedeniyle hapis cezası aldı ve bu sebepten ötürü ülkeye dönüş yapmadı. Posta'dan Ömercan Altay'a konuşan Hikmet Tuğsuz, konu ile ilgili açıklama yaptı.

''HAPİS İDDİALARININ ASLI YOK''

Survivor’un yarı final ve finaline katılmayan, Türkiye’ye ayak bastığında kesinleşmiş hapis cezası aldığı iddia edilen Hikmet Tuğsuz, şu ifadeleri kullandı: “Her şey yolunda Yunanistan’da tatil yapıyorum. Hapis iddialarının aslı yok. Pazar günü Antalya’da olacağım.”

Survivor'dan elenen Hikmet Tuğsuz, Türkiye'ye neden dönmedi? İşte iddialar sonrası ilk açıklama ile ilgili etiketler Survivor hikmet tuğsuz survivor all star 2022
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.