Survivor’dan döndü, soluğu dönercide aldı! İşte Yusuf Güney’den ilk açıklama

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının zorlu şartlarına sağlık sorunları nedeniyle dayanamadığı için yarışmadan çekilme kararı aldığı öğrenilen ünlü şarkıcı Yusuf Güney, ada dönüşü ilk açıklamayı yaptı.

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında TV 8 ekranlarından seyirci karşısına çıkan Survivor Türkiye 2023 yarışmasında ilginç gelişmeler yaşanmaya başladı. Acun Ilıcalı’nın sık sık ‘En zorlu Survivor olacak’ dediği Survivor Türkiye 2023 yarışmasından daha bir ay olmadan üç çekilme haberi geldi. İlk olarak Berdan Mardini’nin çekildiği Survivor Türkiye 2023 yarışmasından ikinci çekilen isim ise Seçkin Piriler olmuştu. Geçtiğimiz günlerde bir haber de Yusuf Güney için geldi.

Acun Ilıcalı’nın duyurduğuna göre, ünlü şarkıcı Yusuf Güney, Survivor Türkiye 2023 yarışmasından çekilme kararı aldı. Sağlık sorunları nedeniyle adanın zorlu şartlarına dayanamadığı öğrenilen Yusuf Güney, Dominik Cumhuriyeti’ndeki üç haftalık macerasının ardından İstanbul’a döndü. Önceki akşam Etiler’deki bir dönercide görüntülen Yusuf Güney, Survivor Türkiye 2023 yarışmasından çekilme kararı sonrası ilk kez konuştu.

“ARKADAŞIMIN İSTEĞİ ÜZERİNE GİTTİM”

Survivor’dan döndü, soluğu dönercide aldı! İşte Yusuf Güney’den ilk açıklama

Survivor Türkiye 2023 yarışmasına gitme nedenine ilişkin ilk kez konuşan Yusuf Güney, objektiflere adaya gidişinin altındaki nedeninin vefat eden bir arkadaşının isteği olduğunu bildirdi. Ardından çekilme nedenine ilişkin konuşan Yusuf Güney, Survivor Türkiye 2023 yarışmasından dönmesine ilişkin şu açıklamada bulundu.

“Ben oraya vefat eden bir arkadaşımın isteği üzerine gittim. Bana hep ‘Ben gidemezsem sen git’ diyordu. Onun isteğini yerine getirdim. Sağlık problemlerim nedeniyle de geri döndüm.”

“TÜKENMİŞLİK SENDROMU YAŞADIM”

Survivor Türkiye 2023 yarışmasına katılma nedenine ilişkin açıklamalarını sürdüren Yusuf Güney, açıklamalarının devamında, yaşadığı ‘tükenmişlik sendromuna’ dikkat çekti. Pandemi sonrası eski gibi hissetmediğini bildiren Yusuf Güney, Survivor Türkiye 2023 yarışmasını bir yenilenme fırsatı olarak gördüğünü ifade etti. Son olarak geçirdiği sürecin etkilerini Survivor Türkiye 2023 yarışması ile atlatabileceğini düşündüğünü bildiren Yusuf Güney, açıklamalarını şu ifadeler ile noktaladı:

“Gitmeden önce, pandemi dönemi ve sonrasında tükenmişlik sendromu yaşadım. Herkes yaşadı bence. Her şeyden bıkkınlık gelmedi mi sizlere de? Ben biraz ağır geçirdim ama geri dönmem için de en uygun olanın oraya gitmek olduğunu düşündüm.”

Survivor’dan döndü, soluğu dönercide aldı! İşte Yusuf Güney’den ilk açıklama ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.