Survivor'daki halini unutun! İlayda Şeker'in estetikli hali şoke etti

Survivor 2021'de adından en çok söz ettiren isimlerinden biri de yarışmacı İlayda Şeker olmuştu. Survivor Panorama programının yorumcusu Mert Öcal ile adı aşk dedikodularına karışan İlayda Şeker'in estetikli hali şoke etti. Yarışmadan ayrıldıktan hemen sonra sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Şeker'in imajındaki büyük değişiklik dikkatlerden kaçmadı.

İsmail Balaban'ın şampiyonluğuyla sezonu tamamlayan, Acun Ilıcalı yapımcılığı ve hakemliğinde TV8'de yayınlanan Survivor 2021 yarışmasının sempatik yarışmacılarından 27 yaşındaki İlayda Şeker'in yüzündeki değişim şaşkınlık yarattı.


İlayda Şeker, yarışma final yapmadan kısa bir süre önce TV8 ekranlarından sevenlerine veda etmişti. Güzel yarışmacı yarışmadan ayrılır ayrılmaz çok özlediği sosyal medya hesabına geri döndü.

İLAYDA ŞEKER

SON HALİ ŞOKE ETTİ

Aktif olarak kullanmaya başladığı sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarla gündemlere bomba gibi düşen Survivor İlayda Şeker, son paylaşımı ile şaşkına çevirdi.



ESTETİK YAPTIRDI


Yarışmadan gözyaşlarıyla elenen Şeker'in sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı son pozları hayranlarını mest etti. Şeker'in yüzündeki inanılmaz değişim ise dikkat çekti. Kaşlarını kaldırıp, dudak dolgusu yaptıran İlayda'ya beğeni ve yorum yağdı.


İşte İlayda Şeker'in ağızları açık bırakan inanılmaz değişimi...

İLAYDA ŞEKER

İLAYDA ŞEKER

İLAYDA ŞEKER

İLAYDA ŞEKER

İLAYDA ŞEKER

İLAYDA ŞEKER

 

Survivor'daki halini unutun! İlayda Şeker'in estetikli hali şoke etti ile ilgili etiketler Survivor estetik İlayda Şeker survivor 2021
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.