Survivor'da yeni yarışmacılar kimler? Haftanın kazananı belli oldu...

Survivor'da dokunulmazlık oyunu yine izleyicilerin nefesini kesti. Survivor'da haftanın ilk kazananı belli oldu. Survivor yeni bölümde ayrıca iki yeni yarışmacı heyecanı da yaşandı.

Survivor'da heyecan her bölümde artıyor. Son haftalarda performansı tavan yapan Ünlüler takımı dokunulmazlılk oyunu öncesinde ödül oyununu kazanarak moral depoladı. Acun Ilıcalı her iki takıma yeni birer yarışmacı dahil olduğunu açıkladı.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU

Acun açıklamasında "Dominik’te dokunulmazlık oyununa hoşgeldiniz. İki takım için de kritik bir oyun bugün. Sıra bana gelmez diye düşünüyorsunuz ama bir yarışmacı gittiğinde sıradaki siz olabilirsiniz. Bugünkü oyun da bir Survivor oyunu oynanacak" diyerek herkesi gerdi. Yarışmanın ardından ise Survivor dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı.

SURVİVOR'A 2 YENİ İSİM KATILDI

Acun Ilıcalı'nın, Survivor son bölümünde açıkladığı yeni yarışmacıların katılacağı bilgisinin ardından yeni yarışmacılar yeni bölümde yer aldı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarına birer kadın yarışmacı dahil olurken, Ünlüler takımına Ezgi Hocaoğlu, Gönüllüler takımına ise İlayda Velibeyoğlu katıldı.

Survivor izleyicileri, takımlara katılan yeni yarışmacıların nasıl bir performans göstereceklerini, takımlarına nasıl katkı sağlayacağını merak ediyor.

 Capture

Survivor’da ödül oyununu ise ünlüler kazandı.

SURVİVOR İLAYDA KİMDİR?

İlayda Velibeyoğlu 21 yaşındadır. Tıp öğrencisi 3. sınıf öğrencisi olan İlayda, profesyonel olarak spor ile ilgileniyor. Daha önce lisanslı voleybolun yanı sıra kürek sporu ile de ilgilendi.

SURVIVOR EZGİ KİMDİR?

2000 doğumlu Ezgi, İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü'nun sporcusudur ve 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda I. Seri ve II. Seri'deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur.

SURVİVOR İDDİA OYUNU

Survivor’da Yasin ile Acun arasında iddia oyunu olarak futbol maçı yapıldı. İki kişiden oluşan takımlarda Yasin takımına Ersin’i alırken, Acun ise yapım şirketinden Maxi’yi seçti.

Kazanan takımı seçmiş olanlar bir tabak pilav kazanacak.

Acun Medya: 8 – Survivor: 6

Futbol maçı Acun Ilıcalı’nın takımı oldu.

Survivor'da yeni yarışmacılar kimler? Haftanın kazananı belli oldu... ile ilgili etiketler Survivor TV8 dokunulmazlık oyunu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.