Survivor'da yeni bir aşk doğuyor!

Sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor yarışmasında ünlüler takımında mücadele veren Hilmicem İntepe ve Rondanthi Kaparou'nun aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Kaparou ve İntepe, Instagram'da birbirlerini takibe aldı.

Survivor Yunanistan adasından yarışmacı Rodanthi Kaparou daha önce Hilmi Cem'den hoşlandığını açıklamıştı. Hilmi Cem İntepe ile Kaparou'nun aşk yaşadığı iddia edildi.Bu olaydan sonra, Survivor dönüşü ikilinin ne yapacağı merak ediliyordu. Şimdi de Hilmi Cem İntepe ve Rodanthi Kaparou'nun aşk yaşadığı iddia edildi. İkili Instagram'da birbirlerini takibe aldı.

BİRBİRLERİNİ TAKİP ETTİLER

Rodanthi Kaparou ve Hilmi Cem İntepe'nin  aşk yaşadığı iddia edildi. İkili Instagram'da birbirlerini takibe aldı.

HOŞLANDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Survivor Yunanistan adasından yarışmacı Rodanthi Kaparou daha önce Hilmi Cem'den hoşlandığını açıklamıştı. Daha sonra Acun Ilıcalı, ada konseyinde Hilmi Cem İntepe'ye durumu "Yunan takımından senden hoşlanan birisi var. Türkiye Yunanistan Survivor oyununda, Yunan bir yarışmacı senden çok etkilenmiş. Kendisi bana 'Acaba ne zaman Türkiye'yle tekrar oyun oynayacağız' diye sordu. Soruda olayı çözdüm. Ne kadar boş bakıyorsam artık o anlattı" demişti.

AYNI TİŞÖRTLE PAYLAŞIM;

Rodanthi Kaparou'nun, Hilmicem'in tişörtüyle olan Instagram paylaşımı dikkat çekti.

Survivor'da yeni bir aşk doğuyor!

Survivor'da yeni bir aşk doğuyor! ile ilgili etiketler Survivor rodanthi kaparou hilmi cem intepe aşk iddiası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.