Survivor'da voleybol maçını kim kazandı? 31 Mart Survivor Bil bakalım ve Anlat Bakalım kim kazandı?

Survivor All Star 2022 sezonu 65. bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük ilgiyle izlenen Survivor All Star heyecanı bu akşam oynanacak voleybol maçının ardından bil bakalım ve anlat bakalım oyunları ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Peki Survivor'da voleybol maçını kim kazandı?

31 Mart Survivor All Star'da voleybol maçı ile birlikte bil bakalım ve anlat bakalım oyunları için yarışmacılar karşı karşıya gelecek. Nefes kesen mücadelenin yaşandığı Survivor All Star'da yarışmayı kazanan isim şimdiden merak konusu oldu. Söz konusu internet aramalarında "Survivor All Star'da voleybol maçı, bil bakalım ve anlat bakalım oyunlarını kim kazandı?" sorularına yanıt arayanlar için detaylar haberimizde.

SURVİVOR'DA BİL BAKALIM VE ANLAT BAKALIM OYUNU KİM KAZANDI?

Her perşembe akşamı oynanan Survivor bil bakalım ve anlat bakalım oyunları bu hafta da eğlenceli anlara neden oldu. Oyunda ünlüler ve gönüllüler takımı soruların cevaplarını tahmin etmeye çalıştılar. Bil bakalımda rakip takım arkadaşları ile mücadele veren yarışmacılar kazanmak için elinden geleni yaptı. Oyunun sonunda kazanan isim açıklanınca haberimizde güncelenecektir.

Survivor'da voleybol maçını kim kazandı? 31 Mart Survivor Bil bakalım ve Anlat Bakalım kim kazandı?

SURVİVOR VOLEYBOL MAÇINI KİM KAZANDI?

Survivor All Star birleşme partisi sonrası oynanan ilk ödül oyunları sonrası voleybol maçında nefes kesen anlar yaşandı.

Şuanda setler 1-1. Sayılarda ise 12-12 eşitlik var.

Şuan genel setlerde 2-1 Acun Medya önde.

KAZANAN TAKIM : ACUN MEDYA (3-1)

Kazanan 3-1 lik skorla Acun Medya oldu. Acun Medya'yı destekleyen yarışmacılar ödülü kazandı.

KADROLAR NASIL?

Acun Medya voleybol kadrosu:

Nagihan

Acun

İrem

Survivor All Star voleybol kadrosu:

Evrim

Ögeday

Adem

Nisa

Berkan

24 MART VOLEYBOL OYUNU ÖDÜLÜ NE?

Acun Medya takımı kazanırsa yarışmacılar Şinitzel+Cheescake kazanacak. Eğer Beyaz takım kazanırsa toplam 100 bin TL kazanacak.

Survivor'da voleybol maçını kim kazandı? 31 Mart Survivor Bil bakalım ve Anlat Bakalım kim kazandı? ile ilgili etiketler Survivor voleybol kim kazandı anlat bakalım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.