Survivor'da tarihi karar! İlk kez yapılacak...

Bu yıl istediği başarıyı elde edemeyen Survivor 2018'de tarihi bir değişikliğe gidilmesi kararlaştırıldı. Acun Ilıcalı, All Star takımının çok güçlü olduğu için ikiye ayrılacağını açıkladı.

Acun Ilıcalı, Survivor’da tarihi bir değişikliğe gidildiğini ve çok güçlü olduğu için All Star takımının ikiye ayrılacağını, diğer yarışmacıların da takımlara dağılacağını açıkladı. Survivor’da yeni takımlar 2 Nisan Pazartesi günü belli olacak.

Acun Ilıcalı ada konseyinde son dakika gelişmelerini aktardı. Buna göre Gönüllüler Takımı’ndan Batuhan bireysel dokunulmazlık sonrası mental olarak Survivor’a devam edemeyeceğini açıkladı.

"TAKIMLAR ÇOK DENGESİZ"

Ilıcalı Survivor 2018’in kaderi değiştirecek yeni kararı açıkladı. Ilıcalı, Survivor’da takımların dengesiz olduğunu, All Star takımını yenecek bir takım olmadığını fark ettiklerini açıkladı. Acun Ilıcalı sözlerine şöyle devam etti. “Bu yüzden All Star-Gönüllüler formatı bitti. Bundan sonra Survivor All Star, Survivor All Star’a karşı olacak. All Star takımı altıya beş olarak iki takıma bölünecek. Geriye kalan yarışmacılar da bu iki takıma bölünecek”

Survivor’da kimin hangi takımda olacağı ise 2 Nisan pazartesi belli olacak.

Survivor'da tarihi karar! İlk kez yapılacak... ile ilgili etiketler survivor 2018 All Star
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.