Survivor'da Son Elemedeki İsim Şok Etti! Acun Ilıcalı'dan Son Dakika Final Açıklaması

Survivor' da kırmızı ve mavi takımlar arasındaki oyunlar seyirciyi çok heyecanlandırıyor. Son oynanan dokunulmazlık oyunundan sonra eleme adayı ise herkesi şok etti.

Survivor' da kırmızı ve mavi takımlar arasındaki oyunlar seyirciyi çok heyecanlandırıyor. Son oynanan dokunulmazlık oyunundan sonra eleme adayı ise herkesi şok etti. 

TV8'de ekranlara çıkan ve seyircinin sıkı takip ettiği yarışma Survivor'ın en son bölümünde mavi ile kırmızı takım arasındaki dokunulmazlık mücadelesi verdi. 

Kazanan takım çok rahatlarken kaybeden takım çok üzüldü. Kaybeden takımdan bir eleme adayı çıkarken kimin eleneceği merak kokusu haline gelmişti.

Avantaj Oyununu Kırmızı Takım Kazandı 

 

Dokunulmazlıktan önce avantaj yarışmasına çıkan yarışmacılardan kırmızı takımdan olanlar Berkay - Aleyna Kalaycıoğlu, mavi takımdan ise Poyraz ve Ayşe oldu. Oyunu kazanan ise kırmızı takım oldu. 

İki kere oynanan dokunulmazlık oyununun ikincisi hayli zor oldu. Parkurda yarışmacılar müthiş bir mücadele içine girdi. Finalde atış olan oyunun atışları sırasında çok heyecan yaşandı. 

Kum torbasındaki hedefleri vuran yarışmacılar sonrasında ise sepete atılan basketler sonunda oyun kazanılıyor. Oyunda harika bir atak yapan kırmızı takım skoru 5-2 yaparak öne geçti. Dokunulmazlık oyunu sonrasında eleme adayları tek tek belirlenirken heyecanlı bekleyiş sürdü. 

Survivor'da Son Elemedeki İsim Şok Etti! Acun Ilıcalı'dan Son Dakika Final Açıklaması

İlk dokunulmazlığı kırmızı takımın kazanmasının ardından mavi takımdan eleme adayı çıktı. Mavi takımdan Dora eleme adayı olarak potaya girdi. Yeni bölümde ise dokunulmazlığı kırmızı takım kaybederken ikinci eleme potasındaki isim ise Aleyna Çalışkan oldu. 

Acun Ilıcalı'dan Sürpriz Açıklama 

 

Acun ılıcalı finalin yaklaşmasından dolayı bir açıklama yaparak yepyeni bir döneme girildiğini açıkladı. Bu hafta elenen isimle 8 kişiye düşecek olan yarışmacılar aynı adayı paylaşacak. Bu sayı dörde düştüğünde ise finale gidilecek. 

Survivor'da Son Elemedeki İsim Şok Etti! Acun Ilıcalı'dan Son Dakika Final Açıklaması - Resim : 2

Acun Ilıcalı, büyük finale yaklaşılmasının ardından yeni bir sürprizi açıkladı. Ödüllerin çok güzel olacağından bahseden Ünlü yapımcı, Yunanistan ile oynanacak yeni oyundan bahsetti. 

Survivor'da Son Elemedeki İsim Şok Etti! Acun Ilıcalı'dan Son Dakika Final Açıklaması ile ilgili etiketler acun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.