Survivor'da şok! Kimse onun elenmesini beklemiyordu...

Survivor'da büyük final öncesi nefesler tutuldu. Survivor Kıbrıs finali için sadece 5 gün kalırken dokunulmazlık oyunları arttı ve heyecan doruk noktasına ulaştı. Peki Survivor'da dün akşam kim elendi? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor'ın dün akşam yayınlanan son bölümüyle ilgili tüm gelişmeler...

Survivor’da heyecan fırtınası devam ediyor. Büyük finale sayılı günler kala, adada vedalar arka arkaya geliyor. Survivor Kıbrıs finaline kalacak 4 kişinin belli olacağı dokunulmazlık oyuncuları kıyasıya geçiyor. Dün akşam da Adem, Sabriye, İlhan ve Serhat arasında müthiş bir mücadele yaşandı. Peki dokunulmazlık sembolünün sahibi kim oldu? Survivor’da kim elendi? İşte tüm detaylar…

SURVIVOR’DA KİM ELENDİ?

Survivor’da finale artık sadece 5 gün kaldı. Yarışmacılar büyük ödül için kıyasıya bir mücadele içine girerken eleme ve dokunulmazlık oyunları da müthiş bir kazandı. Dokunulmazlık oyunu sonrası Adem, Sabriye ve Serhat konseye kaldılar. Yapılan sms oylamasının ardından Sabriye Survivor’dan elendi.

SABRİYE’NİN SON SÖZLERİ

Biliyordum hissetmiştim. Serhat büyük bir camianın eski futbolcusu. Adem’de öyle. Hissetmiştim ben kendimin gideceğini. Buraya geldim çok şeyler öğrendim. Çok dersler aldım. Benim için çok zor olacak.

SURVIVOR KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor’da büyük final için geri sayım başladı. Kıbrıs’ta yapılacak Survivor finaline artık sadece 5 gün kaldı. Bu akşam bir yarışmacı daha adaya veda edecek ve kalan 4 yarışmacı Kıbrıs finalinde çetin bir mücadele verecek.

sabriye

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 01 Ocak 1988 tarihinde Trabzon’un Şalpazarı bölgesinde dünyaya gelmiştir. Kısa bir zaman dilimi içerisinde çocuk yaşlarından itibaren kendisini spora veren ve eğitim hayatı açısından da çok da fazla kendisini geliştirme yoluna gitmeyen Sabriye Şengül, küçük yaşlarından itibaren hentbol oynayarak spor hayatına başlamıştır.

Hentbol sporuna fazlası ile ilgi duyan ancak zaman içerisinde daha farklı konular üzerine eğilim gösteren Şengül, dövüş sporlarına ciddi anlamda eğildi. Zaman içerisinde dövüş sporlarında profesyonel olma şansına erişti ve bu anlamda ülkemizin en önemli değerlerinden birisi olacağını kimse bilemezdi.

2006 YILINDA KİCKBOX HAYATINA BAŞLADI

2006 senesi geldiğinde Uzakdoğu dövüş sporları ile tanışan ve zaman içerisinde kickbox eğitimleri almaya başlan Şengül, ilerleyen süreçte kendisi için son derece önemli olabilecek ustalardan da eğitim alarak profesyonel anlamda dövüş yapmaya başladı.

Kısa bir süre dilimi içerisinde profesyonel olan ve bu anlamda dövüşçü lisansı çıkaran Şengül, görüntüsü ile de zamanla tam bir dövüşçü haline gelmeyi başardı.

ŞAMPİYONLUKLAR İLE TANINDI

Dövüş sporu ile ilgilenenlerin kısa bir zaman dilimi içerisinde tanıdığı isimlerden birisi olma başarısını gösteren Şengül, zaman içerisinde elde ettiği şampiyonluklar ile birlikte ülkemiz genelinde tanınan bir isim haline geldi diyebiliriz.

3 kere Türkiye Şampiyonu olarak bu anlamda kendisini ön plana çıkarmayı başaran Sabriye Şengül, sonraki süreçte Uluslararası boks şampiyonalarında da kendisini göstermiştir. Aynı zamanda K1 Dünya Karması Şampiyonluğu ile de göğsümüzü kabartmıştır.

2016 YILINDA DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU

Zaman içerisinde elde ettiği şampiyonluklar ile birlikte kısa bir zaman dilimi içerisinde fark yaratan Sabriye Şengül, seneler 2016’yı gösterdiğinde ise bu anlamda çok ciddi anlamda fark yaratan bir başarı kazanmasını da bildi.

23 Nisan 2016 tarihinde İstanbul şehrinde düzenlenen WKU Dünya Şampiyonluğu kemer maçına çıktı. Rakibi Belçika’lı Vanessa De Waelle idi ve kendisini puan ile yenere dünya şampiyonu olma başarısını gösterdi.

SURVİVOR 2017 ÜNLÜLER KADROSUNA DAHİL OLDU

Acun Ilıcalı ve ekibinin Türkiye genelinde ki en popüler ve en çok izlenen projelerinden birisi olarak dikkatleri çeken Survivor 2017 ünlüler takımı kadrosuna dahil olarak herkes tarafından daha fazla tanınma fırsatına erişti.

Ünlüler takımında kendisi ile birlikte aynı zamanda İlhan Mansız, Serhat Akın, Tarık Mengüç, Şahika Ercümen gibi diğer sporcular da yer almıştır ve sporcu ağırlıklı bir turnuva olmuştur.

Yer Aldığı Projeler
2017 - Survivor 2017

Survivor'da şok! Kimse onun elenmesini beklemiyordu... ile ilgili etiketler Survivor final dokunulmazlık elendi sabriye adem sembol
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.