Survivor'da ortalık karıştı! Acun müdahale etti

Ekranların reyting rekortmeni yarışması Survivor'da bir ilk yaşandı ve Türkiye, dokunulmazlık oyununda 6 puan ile öne geçti. Zorlu mücadelede Hikmet ve Elpida arasında çıkan tartışmaya Acun ılıcalı, müdahale etti.

Survivor 2019'da dokunulmazlık oyunlarından ilki oynandı ve dokunulmazlık oyununu 6 puan farkla Türkiye kazandı. Zorlu oyunda Hikmet ile Yunan yarışmacı Elpida arasındaki gerginliğe Acun Ilıcalı müdahale etti.

SURVİVOR'DA BİR İLK

Tüm Türkiye'yi ekrana kilitleyen yarışma programı Survivor'da Türkiye- Yunanistan arasındaki çekişmeli mücadele devam ediyor. Zor koşullarda yarışan yarışmacıların ise zaman zaman sinirleri geriliyor.

Survivor'da ortalık karıştı! Acun müdahale etti

Survivor'da yaşanan ilginç görüntülerden biri de ikinci ödül oyununda yaşandı. Survivor'da ilk kez oynanan oyuna göre bir Türk ile bir Yunan yarışmacı ekip olarak yarıştı ve ödülü kazanmaya çalıştı.

HİKMET VE ELPİDA ARASINDA KAVGA YAŞANDI

Hikmet ile Yunanistan takımı oyuncusu Elpida arasında gerginlik yaşandı. Yunan yarışmacının oyunu kazanmasının ardından Hikmet'in önüne gelip "sus" işareti yapmasının ardından bir sonraki oyunda galip gelen Hikmet sevincini Yunanistan takımı önünde yaşayarak karşılık verince ortam gerildi. Araya giren Acun Ilıcalı Hikmet'i uyarmasının ardından ortalık sakinleşti.

Survivor'da ortalık karıştı! Acun müdahale etti - Resim : 2

YUNAN YARIŞMACI SAKATLANDI

Survivor Türkiye-Yunanistan dokuzuncu bölümde oynanan ödül oyununda Panagiotis, parkurda başını vurarak sakatlık yaşadı.

ACUN'DAN İKİNCİ ÖDÜL OYUNU SÜRPRİZİ

Survivor 2019'da ikinci ödül oyunu sürprizi yaşandı. Oyun hakkında bilgi veren Acun Ilıcalı, "Bu sene Survivor tarihinde ilk kez böyle bir oyun oynanacak. Bu ödül oyunun bireysel oynayacaksınız, bayrak yarışı yapacaksınız ve bayrak yarışında sizinle birlikte olacak takım arkadaşınız Yunan olacak. Takım arkadaşınız kura ile belirlenecek sonunda güzel bir ödül verilecek. Yunanistan takımında sempatik bulduklarınız var, bulamadıklarınız var biliyorum. Özellikle Hikmet'e kurada kim çıkacak merak ediyorum." ifadelerini kullandı.

Survivor'da ortalık karıştı! Acun müdahale etti - Resim : 3

 

Survivor'da ortalık karıştı! Acun müdahale etti ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2019
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.